Tănase: „Am pierdut două puncte”, Anghel: „Meritam să câștigăm”

24 Mar. 2012, 17:46 Campionat
Tănase:

Cei doi tehnicieni ai echipelor constănțene Viitorul și Farul, care au remizat în derbyul dobrogean de azi, scor 1-1, consideră ambii că echipa pe care o antrenează merita să câștige. Ambii au adus în discuție numărul de ocazii avute și de asemenea s-au referit la obiectivul care leagă cele două echipe – promovarea.

„Am pierdut 2 puncte, după mine. Am avut ocazii, am controlat jocul în mai multe perioade și puteam câștiga dacă eram un pic mai concentrați în fața porții. Obiectivul nostru pentru acest joc era cele trei puncte, dar ne putem considera totuși mulțumiți și de acest rezultat. Mă bucur că echipa este în creștere. Mai sunt mici retușuri de făcut, dar acestea le vom remedia pe parcurs. Noi ne dorim să promovăm, este obiectivul nostru, este greu, dar cred că avem șanse. Până la urmă nu ne costă nimic să ne dorim promovarea”, a spus Viorel Tănase – antrenor FC Farul

Anghel: „Meritam cele trei puncte”

„Nu vreau să fiu subiectiv însă am avut multe ocazii clare și ne puteam impune. Am făcut greșeli multe, iar la una dintre ele am permis adversarului să egaleze. A fost un meci disputat și cred că meritam cele trei puncte. Cert este că nu mai avem voie să facem greșeli ca cea de azi, trebuie să fim mai pragmatici. Continuăm să luptăm pentru promovare. Suntem conștienți că mai este nevoie de multe pentru Liga I, dar până acolo mai sunt câteva luni”, a declarat și Cătălin Anghel – antrenor Viitorul.

Articol scris de Cristian BANCIU
Foto: Alexandru RAITA

24 Mar. 2012, 17:46 Campionat
Pe aceeași temă