Țălnar nu mai vrea vedete de la prima echipă la Dinamo II

11 Apr. 2009, 17:46 Campionat
Țălnar nu mai vrea vedete de la prima echipă la Dinamo II

La finalul meciului de azi dintre Sportul și Dinamo II, antrenorul dinamoviștilor a admis că victoria echipei sale s-a datorat șansei.

“Trebuie să recunosc că au fost mai buni ca noi, dar de data aceasta șansa ne-a surîs nouă și am reușit astfel să fructificăm toate ocaziile. Ne-am recuperat punctele pierdute acasă cu FCM Bacău" a declarat "Țânțarul". Referitor la "vedetele" trimise la echipa a doua, Țălnar s-a declarat ferm împotriva unor noi astfel de întăriri pentru echipa sa.

"Nu am emoții pentru continuitatea lui Dinamo II în Liga a II-a, însă îmi doresc mult să nu mai vină jucători de la prima echipă, tocmai pentru a lucra cât mai bine cu copiii mei. S-a văzut că de fiecare dată când mi-au fost trimiși fotbaliști de la echipa mare. Am acumulat numai rezultate negative pentru că au venit cu multe aere de vedetă și…atât.” a comentat Cornel Țălnar, antrenorul celor de la Dinamo II.

În meciul de azi, cel mai important nume folosit de echipa a doua a lui Dinamo a fost Vranjkovic, schimbat în minutul 23 cu Negruț din cauza unei accidentări.

 

Articol scris de Corina Mlădinoiu

11 Apr. 2009, 17:46 Campionat
Pe aceeași temă