Țălnar îi răspunde lui Oprița cu ce mai poate. „Este maseur. El poate vorbi cu maseurii mei, să mai ceară un kelen, un unguent…”

Marius ANGHEL 11 Dec. 2016, 14:04 Campionat
Țălnar îi răspunde lui Oprița cu ce mai poate.**

Lui Cornel Țălnar îi era frică mai mult de arbitraj decât de jocul adversarei înaintea derby-ului de sâmbătă cu Juventus București, liderul Ligii 2, astfel că și-a îndrumat jucătorii să stea liniștiți pe teren. Altfel nu se explică prestația extrem de slabă a „stegarilor” în meciul desfășurat pe stadionul din cartierul Colentina, un joc foarte important în privința promovării de pe prima poziție. S-a încheiat 2-1 pentru Juventus și FC Brașov a căzut de pe locul 2 promovabil direct.

FC Brașov a reușit să egaleze cu noroc prin Ștefan Grigorie (51) la câteva minute după revenirea de la cabine, asta după ce Juventus deschisese scorul încă din minutul 5, prin Vasile Buhăescu. „Stegarii” se mulțumeau cu un egal pe terenul liderului, însă Bogdan Chipirliu (86) le-a dat lovitura de grație pe final, mărind diferența din clasament dintre cele două echipe la 7 puncte.

La final de meci, Cornel Țălnar era extrem de afectat de acest eșec. „O înfrângere care nu ar fi trebuit să vină. Sunt trei meciuri în care am pierdut puncte după minutul 85. Golul încasat astăzi în minutul 86 putea fi evitat fără nicio problemă, asta e fotbalul. Una peste alta, consider că un egal ar fi fost echitabil. Păcat că în ultimele două meciuri am pierdut cinci puncte. Eu vreau să felicit toți jucătorii pentru acest parcurs bun din campionat, iar din iarnă cu o situația clară la club și cu câteva transferuri vom aborda altfel meciurile care au mai rămas de disputat”, a spus Țălnar, citat de Monitorul Expres.

Țălnar se leagă de ce poate: „Poate vorbi cu mine doar în momentul în care va avea și licenta de antrenor”

Atacat de antrenorul lui Juventus la declarații, Țălnar nu a putut să se abțină și a avut o replică acidă pentru Daniel Oprița, cu toate că era cu „coada între picioare” după înfrângerea fără drept de apel de la București. Fostul „câine roșu” a dorit să-l ironizeze pe Oprița, legându-se de ce a mai putut și el, de faptul că adversarul său nu este antrenor și în acte.

„Ce pot să-i spun lui Oprița? El, deocamdată, este maseur, el nu este încă antrenor cu acte în regulă! Oprița nu are carnet de antrenor, el poate vorbi doar în calitate de maseur sau organizator de competiții. El poate vorbi cu maseurii mei, să mai ceară un kelen, un unguent… Despre fotbal poate vorbi cu mine doar în momentul în care va avea și licenta de antrenor. Mă deranjează și văd că tupeul lui este maxim. Singurul lucru care l-am spus de Juventus a fost de ce nu se televizează jocul. Atât, dar văd că a ajuns să vorbească atâtea prostii de FC Brașov… Eu îl credeam un băiat cu capul pe umeri. Se pare că faptul că duce kelenul în mână l-a făcut să uite bunele maniere și de respect, cel puțin față de un om care i-a fost profesor”, a spus Țălnar, care se pare că a uitat că a trimis aproape după fiecare etapă săgeți către Juventus.

Antrenorul în acte al echipei Juventus este Marin Barbu, în timp ce Daniel Oprița, care e de fapt antrenorul real, e trecut pe foaia de joc a fiecărui meci ca director sportiv, nu ca maseur, așa cum a specificat, eronat, Țălnar, furios după eșecul din Colentina.

CITEȘTE reacția lui Daniel Oprița după meciul cu FC Brașov

Cu cele trei puncte câștigate sâmbătă, în etapa a 21-a a Ligii 2, a doua a returului și ultima din acest an, Juventus iernează pe primul loc cu 45 de puncte obținute în 19 meciuri. Pe poziția a doua promovabilă a urcat UTA Bătrâna Doamnă, cu 39 de puncte, în timp ce FC Brașov a căzut pe 3, poziție de baraj de promovare, cu 38 de puncte.

Campionatul Ligii 2 se reia, dacă nu vor fi amânarări, pe 25 februarie, atunci când Juventus stă, UTA joacă la Brăila, iar FC Brașov primește vizita Olimpeii, a patra clasată.

Articol scris de Marius ANGHEL
Foto: HEPTA – SportPictures / Răzvan Păsărică

Marius ANGHEL 11 Dec. 2016, 14:04 Campionat
Pe aceeași temă