Tactică à la Doană înaintea meciului Reșiței la Călărași: „Cei care vor intra în teren de la început să-și facă treaba cât mai bine. Avem mare nevoie de punct sau puncte”

Marius ANGHEL 31 Oct. 2019, 21:51 Campionat
Tactică à la Doană înaintea meciului Reșiței la Călărași:**

CSM Reșița n-a obținut niciun punct din ultimele două meciuri, cu Metaloglobus (d, 0-1) și UTA (a, 2-3), și îi va fi greu să o facă și din deplasarea de la finalul acestei săptămâni. Echipa lui Leontin Doană, ajunsă pe ultimul loc retrogradabil în Liga 2, joacă sâmbătă, de la ora 11:00, la Călărași, cu Dunărea, fosta prim-divizionară aflată în revenire de formă după un început slab de sezon.

Leo Doană și-a început discursul despre acest meci cu jucătorii pe care nu-i poate utiliza, ca o scuză pentru un viitor insucces. De dorit și-ar dori un punct sau puncte pentru că „avem mare nevoie”.

„Am pregătit foarte bine meciul cu Dunărea Călărași. Din păcate, avem probleme de lot. Velici este accidentat, Poiană nu știu dacă-și revine până la ora jocului, iar Danci a primit al patrulea cartonaș galben și va fi suspendat. Sper ca cei care vor intra în teren de la început să-și facă treaba cât mai bine. Ne dorim să venim cu punct sau puncte din această deplasare, pentru că avem mare nevoie”, a spus Doană, citat de Caraș Online.

Și pentru Reșița, la fel ca pentru majoritatea echipelor din Liga 2, urmează o perioadă aglomerată de meciuri, datorită restanțelor aprobate de FRF în acest început de sezon.

„După partida cu Dunărea vom disputa restanța cu FC Argeș. Apoi urmează acasă jocul cu Petrolul, plecăm din nou la Csikszereda, iar în final jucăm cu Ripensia acasă. Deci urmează cinci meciuri în două săptămâni. Obiectivul este să aducem puncte. Chiar dacă am luat goluri în finalul jocurilor precedente, băieții și-au revenit și stau foarte bine cu moralul”, a mai declarat Leontin Doană.

Cu 15 puncte acumulare în 13 meciuri în 14 etape, CSM Reșița se află pe locul 16, ultimul retrogradabil. Echipa din Valea Domanului va avea de câștigat după anularea rezultatelor echipei Daco-Getica, retrasă din campionat, deoarece trupa lui Doană este una dintre cele două care au pierdut puncte cu bucureștenii. Dunărea Călărași e pe locul 14, cu 16 puncte strânse în 13 jocuri.

Foto: Caraș Online

Marius ANGHEL 31 Oct. 2019, 21:51 Campionat
Pe aceeași temă