Supărare mare la Petrolul după ce Farul a plecat neînvinsă de pe „Ilie Oană”. Laurențiu Marinescu: „Am dat totul.” Mesajul căpitanului pentru suporteri

Marius ANGHEL 02 Mar. 2020, 14:26 Campionat

Petrolul n-a putut învinge Farul în meciul de pe teren propriu din etapa a 23-a, remizând la scorul de 0-0 după un joc în care a atacant aproape pe toată durata întâlnirii, însă nu a reușit să desfacă apărarea constănțenilor.

Căpitanul Laurențiu Marinescu a ratat în minutul 62 o ocazie rarisimă, cap din 6 metri pe lângă poartă, deși scăpase din marcaj. Mijlocașul regreta la finalul jocului faptul că Petrolul a pierdut din nou puncte pe teren propriu și bate pasul pe loc în loc să avanseze pe locurile direct promovabile.

„Este supărare mare, pentru că nu ne-am fi gândit că meciul ăsta nu-l vom câștiga. Din păcate, nu am reușit să marcăm. Eu, cel puțin, sunt foarte supărat, pentru că am avut două oportunități prin care nu am reușit să bag mingea în poartă. Mergem înainte, trebuie să muncim în continuare și să câștigăm meciurile următoare. Nu cred că se poate spune că a fost neșansă. Cred că am dat totul azi, am avut atitudine, dar, din păcate, nu am reușit să și marcăm.”, a spus Laurențiu Marinescu.

Laurențiu Marinescu: „Mai sunt destule meciuri în care, dacă vom câștiga, poate vom fi acolo unde ne dorim”

Echipa ploieșteană a căzut o poziție în clasament după această remiză, de pe 5 pe 6, însă se menține la trei puncte de al doilea loc direct promovabil, ocupat în continuare de CS Mioveni, care a remizat la rândul ei în această rundă. Petrolul a avut și norocul rezultatelor obținute de celelalte contracandidate, Rapid (0-0 cu ASU Poli) și Campionii FC Argeș (1-1 cu CS Mioveni).

„Marin” crede în continuare în promovare și speră ca aceste noi puncte pierdute de Petrolul să nu conteze. Căpitanul „lupilor” a avut și un mesaj pentru suporteri.

„Vom vedea la final. Sper să nu conteze. Mai sunt destule meciuri în care, dacă vom câștiga, poate vom fi acolo unde ne dorim. Din păcate, nu am reușit să îi bucurăm pe suporteri așa cum am făcut meciul trecut. Sper să vină, în continuare, să aibă încredere în noi”, a mai declarat Marinescu, cel care în acest sezon are două goluri marcate în 17 meciuri.

Petrolul joacă în următoarea etapă duminică, de la ora 15:00, la Miercurea Ciuc, cu FK Csikszereda.

Rezumatul meciului Petrolul – Farul 0-0:

Foto: Cristi Stavri / Răzvan Păsărică (Petrolul Ploiești)

Marius ANGHEL 02 Mar. 2020, 14:26 Campionat
Pe aceeași temă