„Suntem într-o perioadă fastă, merităm să fim pe un loc mai bun”

Marius ANGHEL 05 Nov. 2012, 17:48 Campionat

Alin Popa a fost unul dintre cei mai buni jucători ai echipei FC Argeș în jocul de pe teren propriu cu cei de la CS Mioveni. Acesta a reușit să marcheze golul de 2 – 0 în minutul 51 al duelului cu echipa din Mioveni și a marcat al treilea gol în ultimele două partide din campionat.

– Cum a fost meciul?
– A fost un succes meritat pentru noi. Cred că am reușit să arătăm că suntem o echipă valoroasă și că nu merităm să fim pe unul dintre ultimele locuri ale clasamentului. Meritam să fim pe un loc mai bun în clasament și sper ca în rundele viitoare să putem urca în clasament.

– Vrei să continue seria de goluri pentru tine?

– Sper să continue seria de goluri pentru mine fiindcă muncesc mult și acesta este scopul fiecărui jucător în parte și anume acela de a marca de cât mai multe ori. Sper să pot face lucrul acesta și de acum înainte.

– Cât de mult contează pentru tine aceste goluri?
– Contează foarte mult fiindcă îmi dă și mie o încredere mai mare. Simt că pot face lucruri și mai bune de acum înainte, iar fiecare meci îl privesc cu o altă încredere.

– Cum este moralul vostru acum?
– Cred că stăm foarte bine din punct de vedere al moralului. Simțim și noi că pot să vină și rezultatele de partea noastră. Degeaba reușeam noi să jucăm bine dacă nu aduceam și puncte. Avem acum patru puncte consecutive și cred că trebuie să jucăm în același ritm și de acum înainte pentru că o să mai obținem rezultate importante. Suntem o echipă tânără și cred că ne mai putem sălta în clasament.

– Cum ți s-a părut echipa adversă?
– Echipa din Mioveni nu este una slabă. Numai că noi am reușit să facem astăzi un joc solid din toate punctele de vedere și am marcat un gol foarte rapid care ne-a dat o încredere și mai mare. Sper să fie un nou început pentru noi.

– Ce se mai poate realiza în acest final de tur de campionat?
– Sper să mai putem acumula cât mai multe puncte pentru că suntem într-o perioadă fastă și ne dorim foarte mult să strângem cât mai multe puncte. Numai că trebuie să rămânem la fel de concentrați la ce avem de făcut și doar așa o să vină și punctele în clasament pentru noi.

Sursa: FC Argeș

Marius ANGHEL 05 Nov. 2012, 17:48 Campionat
Pe aceeași temă