„Suntem în plutonul care trage la salvarea de la retrogradare”

29 Nov. 2011, 12:50 Campionat
„Suntem în plutonul care trage la** salvarea de la retrogradare

Având obiectiv menținerea în eșalonul secund, FC Olt Slatina a încheiat turul de campionat pe loc retrogradabil, însă distanța de linia salvării este de doar un punct. Căpitanul de echipă al grupării alb-vișinii, Alin Pavel, este de părere că mai multă atenție le putea aduce clasarea pe o poziție lipsită de grija retrogradării.

FC Olt Slatina a încheiat turul de campionat la un punct diferență de linia ce delimitează salvarea de la retrogradare. În urma eșecului înregistrat în deplasarea de la FC Bihor, alb-vișiniii iernează în zona fierbinte a clasamentului. Căpitanul de echipă al celor de la FC Olt Slatina, Alin Pavel, consideră că lipsa concentrării și-a pus amprenta asupra rezultatului final înregistrat pe terenul orădenilor.

„Nu pot fi multe de spus. A fost o primă repriză controlată de ei, a doua de noi, diferența a fost că ei au marcat, iar noi nu. Este lipsă de concentrare nu doar în fața porții, iar asta s-a mai întâmplat și în alte partide pe care nu am știut să le gestionăm în favoarea noastră”, a precizat mijlocașul la închidere al grupării alb-vișinii.

„Din moment ce suntem pe loc retrogradabil, este nevoie de întăriri”

Mijlocașul la închidere Alin Pavel este încrezător în îndeplinirea obiectivului. Mai mult decât atât, căpitanul de echipă crede că în iarnă lotul va fi întărit.

„Este adevărat, suntem pe loc retrogradabil, dar ne menținem într-un pluton care trage la salvarea de la retrogradare. În iarnă se pot întâmpla multe, decizia este a conducerii, care va face o analiză și va trage linie asupra a ceea ce s-a întâmplat. Din moment ce suntem pe un loc retrogradabil, este nevoie de întăriri, cu toate că se puteau aduna mai multe puncte. Lipsa asta de concentrare poate vine și de la altceva, pentru că prea ușor s-a pierdut. Programul din retur putem spune că este mai dificil, la prima vedere, dar jucăm cu aceleași echipe. Important este să avem minte și să tratăm cum trebuie fiecare joc în parte”
, a mai declarat căpitanul de echipă al celor de la FC Olt Slatina, Alin Pavel.

Mijlocașul la închidere Alin Pavel s-a alăturat în vară lotului aflat sub comanda lui Dan Oprescu, iar în scurt timp s-a impus titular, având evoluții constante.

sursa: Gazeta Nouă

29 Nov. 2011, 12:50 Campionat
Pe aceeași temă