„Sunt optimist, noi mergem să câștigăm”

Mihai Andries 07 Mar. 2013, 18:14 Campionat

După ce în tur a fost titular la Tg. Mureș, Mihai Deaconescu a ajuns în această iarnă la Damila, iar sâmbătă va juca împotriva fostei sale echipe, FCM. Partida FCM – Damila este una cu miză mare, echipa învingătoare urmând să rămână cu șanse în cursa pentru promovare.

„Nu pot spune dininaintea meciului dacă vom câștiga, dar noi suntem încrezători . Sunt optimist, cred că nu vom pierde, nu ar fi rău nici un egal, dar noi mergem să câștigăm. Nu am emoții, joc pentru echipa la care activez acum, nu mă mai gândesc la trecut” mărturisește fundașul

Deaconescu știe că va avea mult de furcă cu atacanții mureșenilor: „Toți sunt jucători foarte buni, trebuie să fim atenți și la fazele fixe, pentru că sunt redutabili la jocul aerian. Dacă batem la Tg. Mureș, cred că ne putem gândi și la locul 2, cât timp avem șanse, e normal să sperăm”.

Folosit de antrenorul Claudiu Niculescu în amicalele din această iarnă și fundaș central, dar și de bandă dreptă, Mihai spune că nu are preferințe: „Joc acolo unde îmi cere antrenorul, nu contează pe ce post, important este să câștige echipa”.

 

Articol scris de Adi GEORGESCU

Mihai Andries 07 Mar. 2013, 18:14 Campionat
Pe aceeași temă