Memorialul „Bogdan Medrea”, la a treia ediție

Octavian Vasilescu 13 Aug. 2018, 15:11 Diverse
Memorialul

În amintirea fostului președinte de la Damila și CSM Rm.Vâlcea, SC Damila și Primăria Măciuca organizează miercuri, 15 august, cea de-a treia ediție a Memorialului „Bogdan Medrea”. 

Memorialul începe la ora 9,00 cu un meci de junori,  între Damila Maciuca 2002/2003 (antrenor Ion Lazăr) și SCM RM Vâlcea2002/2003 (antrenor Mitică Teleșpan).  Grupa de juniori republicani ai Damilei este sponsorizată de firma condusă de Dan Nițu și joacă în campionatul Under 16 pentru Hidro Rn.Vâlcea.

Începând cu ora 10,00 va începe un joc de seniori, între Damila Măciuca old boys și AS Crețeni. La Damila old-boys vor juca prima generație a echipei, începând cu Ștefan Smărandoiu plus alții cu vârste peste 40 ani, alături de ultima generație înainte de promovarea echipei în Liga a III-a.

De la ora 13,00 este programată festivitatea de premiere, la care invitați speciali sunt Ane și Alex Medrea. La finalul Memorialului, toată lumea va servi masa la Restaurant Taverna Stejarul din localitate. De anul viitor, memorialul se va transforma într-o competiție juvenilă națională, care se va disputa pe parcursul a două zile.

„Bodi, prietenul și colegul nostru ne va veghea mereu, din din lumea oamenilor buni! Este al treilea an când ne reunim în memoria lui, de obicei organizam împreună evenimentul de Sfânta Maria, la Măciuca. Avem atâtea amintiri, au venit la Măciuca echipe ca Dinamo, Rapid…Împreună cu Bodi, am reușit cele mai mari performanțe pentru județul Vâlcea din ultimii 10 ani, promovări consecutive din Liga a IV-a până în Liga a II-a și de două ori am fost atât de aproape de Liga I!” a rememorat Lucian Munteanu, unul din prietenii de suflet ai regretatului Bogdan Medrea.

Articol scris de Adrian Georgescu

Octavian Vasilescu 13 Aug. 2018, 15:11 Diverse
Pe aceeași temă