Adi Popa: „A fost o mare bucurie să joc pentru Damila și CSM”. Mijlocașul s-a despărțit de echipa vâlceană

Adi Popa:

Mijlocașul dreapta Adrian Popa (26 ani) și-a reziliat joi, de comun acord, contractul cu CSM Râmnicu Vâlcea. Despărțirea era una previzibilă, mai ales că jucătorul nu s-a pregătit cu echipa, acesta discutând rezilierea acordului cu șefii clubului din Liga 2.

După trei ani petrecuți la Damila și Vâlcea, Adi Popa este bucuros că a putut juca la echipele județului natal. „A fost o perioadă foarte frumoasă, atât la Damila, cât și la CSM, alături de colegi deosebiți. Am și un regret, faptul că nu am reușit să promovăm, chiar dacă am fost, de două ori, foarte aproape. Pentru mine, ca vâlcean, a fost o mare bucurie să joc pentru Damila și CSM, două echipe foarte frumoase. Am avut șansa să lucrez cu antrenori valoroși, de la care am avut multe de învățat. Le mulțumesc suporterulor și galeriei, care au fost alături de noi, la bine și la greu. Acum, însă, mi-am dorit un nou început și o nouă provocare!” a spus acesta.

Originar din Horezu / Vâlcea, jucătorul de bandă dreaptă a evoluat în sezonul trecut în 12 partide pentru CSM, iar cu două sezoane în urmă a fost integralist, evoluând în toate cele 32 de meciuri.

Articol scris de Adi Georgescu

Pe aceeași temă