„Sunt bucuros pentru că echipa joacă bine”

04 Sep. 2011, 15:55 Campionat

Chindia Târgoviște a remizat, 2-2, în această dimineață, pe teren propriu, în fața FC Argeșului și a ratat șansa de a-i depăși pe piteșteni în clasament, la fel cu nu a putut obține prima victorie pe stadionul „Eugen Popescu” de la revenirea în Liga a II-a.

La meci a fost prezent și președintele onorific al echipei dâmbovițene, Gică Popescu. „Baciul” și-a făcut apariția la stadion cu elicopterul, iar înainte de start a pătruns pe teren și a vorbit cu președintele Ion Crăciunescu. La finalul meciului, oficialul Chindiei nu era supărat pentru egal, chiar dacă jocul în teren ar fi trebui să aibă alt deznodământ.

„E neplăcut egalul în momentul în care joci bine. Echipa a jucat foarte bine, și-a creat foarte multe ocazii de poartă, dar ăsta e fotbalul, în momentul în care nu ești atent te pedepsește. Nemeritat zic eu pentru că adversarul nostru de astăzi a creat foarte puține ocazii de poartă, însă pe două greșeli de apărare, două greșeli colective, au reușit să marcheze două goluri. Asta este, mergem mai departe, suntem la început, avem multe lucruri de corectat. Suntem la începutul campionatului, dar eu sunt bucuros pentru că echipa joacă bine, și-a creat ocazii, ceea ce este foarte important.”, a spus Gică Popescu.

Impresionat de publicul numeros

Președintele spune că este mulțumit de ce a arată echipa în acest început de campionat, însă peste toate acestea cel mai mult l-a impresionat mulțimea publicului prezent la stadion.

„Eu și noi, cei care lucrăm la acest proiect, suntem mulțumiți de cum arată echipa, joacă bine, își creează multe ocazii de poartă. Lucrul care m-a bucurat cel mai mult a fost lumea din tribună. A fost extraordinar de multă lume, nesperat, fiind dovadă că la Târgoviște se dorește și se iubește fotbalul. Lumea vrea să vadă fotbal de calitate și asta încercăm să facem. Când am plecat cu acest proiect am dorit să facem o echipă care să joace fotbal, oameni din tribună să fie mândrii și în momentul în care joci bine vin și rezultate.”, a mai spus „Baciul”.

Cât privește problemele prin care trece Universitatea Craiova, Popescu spune că acestea trebuiesc depășite. Totodată, președintele Chindiei nu se gândește la aducerea vreunui fost jucător de la „Știința” la Târgoviște. „Nu mai sunt jucători la Universitatea, s-au dus cu toții. Nu știu câți dintre ei ar fi dispuși să joace în Divizia B. Aici este un proiect frumos, lucrurile sunt serioase, avem publicul alături de noi, un oraș întreg. Asta este, mai sunt și astfel de momente pe care trebuie să le depășim.”

În urma egalului cu FC Argeș, Chindia rămâne neînvinsă în noul sezon al Ligii a II-a, iar cu totalul de cinci puncte acumulat în cele trei etape disputate până în acest moment se clasează pe poziția a cincea.

Articol și foto de Marius ANGHEL

04 Sep. 2011, 15:55 Campionat
Pe aceeași temă