Sucevenii s-au mobilizat pentru îndepărtarea zăpezii de pe Areni! Foresta are nevoie urgentă de puncte

Marius ANGHEL 21 Mar. 2018, 01:01 Campionat

Iarna se încăpățânează să mai întârzie la Suceava, motiv pentru care fotbaliștii Forestei întâmpină dificultăți la antrenamentele de zi cu zi. Lunii după-amiază, sucevenii s-au pregătit în sala de atletism a stadionului Areni, urmând ca în zilele următoare să se găsească și alte soluții de compromis.

Bătăi de cap au și administratorii stadionului Areni, care au sarcina să se mobilizeze astfel încât suprafața de joc să se prezinte în condiții regulamentare la ora partidei de campionat de sâmbătă, cu Academica Clinceni. Cu ajutorul lucrătorilor de la Domeniul Public al Primăriei a început deja îndepărtarea stratului de zăpadă de pe gazon, această operațiune urmând să se exercite manual, cu lopețile, din cauză că suprafața de joc este foarte moale și ar putea fi compromisă de intervenția în forță a utilajelor.

După eșecul cu Metaloglobus, Florentin Petre dă asigurări că jucătorii se vor mobiliza altfel la următorul joc, cu Clinceniul, sâmbătă, de la ora 11:00.

Referitor la evoluția echipei sucevene în ultima partidă de campionat, din deplasare, cu Metaloglobus București, soldată cu un eșec, antrenorul Florentin Petre a avut o intervenție la radio Sport Total FM, unde a vorbit pe marginea acestui subiect.

„Am întâlnit un adversar bun, cu o bună calitate de la mijloc în sus. La noi, problema a fost de atitudine. Am fost aproape de egalare, în ultimele zece minute am avut o posesie bună. Dacă nu am fi rămas în inferioritate numerică, altfel ar fi stat lucrurile.

Nu avem ce să facem, voi folosi ce jucători am la dispoziție sau poate mai aducem 2-3 jucători. Fac tot posibilul împreună cu staff-ul ca să salvăm tot ce este de salvat. A fost doar un eșec, mai sunt multe meciuri de jucat. Jucătorii se vor mobiliza altfel la meciul următor, cu Clinceniul. Financiar, lucrurile vor intra în normal, restanțe nu mai sunt aproape deloc. Oamenii care investesc la club fac tot posibilul ca jucătorii să rămână concentrați doar pe joc”, a declarat antrenorul Forestei.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
Foto: fb Foresta Suceava
 

Marius ANGHEL 21 Mar. 2018, 01:01 Campionat
Pe aceeași temă