Sub Turnul Chindiei, meci capital pentru Delta!

Mihai Andries 12 Apr. 2013, 16:56 Campionat
Sub Turnul Chindiei,** meci capital pentru Delta!

Cele două echipe care își vor disputa punctele pe stadionul Eugen Popescu din Târgoviște, sâmbătă, de la ora 11.00, au în acest sezon obiective total diferite. Dacă gazdele se bat de acum pentru fiecare punct pentru a evita retrogradarea, tulcenii merg la Târgoviște cu „sabia lui Damocles” deasu­pra capului, așa cum s-a exprimat și primarul Tulcei Constantin Hogea în ședința de Consiliu Local de joi când s-a aprobat un buget generos pentru investiții la stadionul Delta cel care ar putea fi și semnalul că 2013 se vrea nu doar declarativ anul promovării.

O victorie și doar atât ar ține în cursa pentru promovare cu șanse reale Delta mai ales că urmează săptămâna viitoare un meci care, teoretic ar putea consolida poziția secundă în clasament înaintea marelui derby de pe 27 aprilie, momentul adevărului, din deplasarea de la Brăila cu altă pretendentă la promovare.

„Probleme de lot nu sunt și mi-aș dori să am tot timpul greutatea alegerii celui mai bun 11, pentru că în ultima vreme au fost unele probleme. Rămâne de văzut dacă și cei aleși în formula de start vor da totul pe teren pentru cele trei puncte pentru că șanse sunt”, a declarat optimist antrenorul Mihai Ciobanu.

Trebuie spus că deși problemele finan­ciare de la clubul Delta nu sunt rezolvate în tota­litate, „input-urile” de la Consiliul Jude­țean și mai nou de la Consiliul local fac mai puțin cenușie existența fotbaliștilor tulceni.

 

 

Articol de Irinel CĂ‚LIN

Mihai Andries 12 Apr. 2013, 16:56 Campionat
Pe aceeași temă