Strătilă și-a pierdut din optimism. „Cred că totul s-a terminat. Am jucat fără dăruire. Ne-am speriat”

Marius ANGHEL 09 Jun. 2016, 16:01 Campionat

Fără doar și poate, cel mai activ fotbalist al UTA-ei la Voluntari a fost Sorin Strătilă. Rămas pe gazon 90 de minute, mijlocașul de bandă a inițiat ambele mari ocazii de gol ale echipei sale: „Eu zic că mi-am făcut treaba. Am dat două centrări de gol, dar s-a ratat. I-am pasat lui Dumitru Copil, asta e”, a explicat SS-ul.

Mijlocașul de bandă crede că diferența s-a făcut și la atitudine. „Azi am jucat fără dăruire. Păcat! Ne-am speriat, nu știu ce s-a întâmplat. Avem jucători tineri, ce poți să le ceri? M-a deranjat lipsa de atitudine din prima repriză. Zici că a jucat o echipă de județ cu Real Madrid. E vorba de atitudine și dăruire. Dacă după meciul de la Călărași spuneam că sigur ne vom califica, acum, din păcate, cred că totul s-a terminat”.

Totuși, Strătilă nu și-a pierdut speranța într-o ecoluție a echipei sale în sezonul următor de Liga 1. „Să vedem ce va fi, am înțeles că au probleme cei de la Târgu Mureș, poate vom promova așa. Nu știu, vom vedea”, a mai declarat Strătilă la DolceSport.

FC Voluntari a câștigat, miercuri, scor 3-0, prima manșă a barajului de menținere/promovare în Liga 1, disputat pe teren propriu cu UTA Bătrâna Doamnă, ocupanta locului secund din Seria 2 a Ligii 2. Echipa antrenată de Florin Marin a reușit să treacă de UTA prin golurile marcate de Voduț, Tudorie și Bălan.

Meciul retur dintre UTA Bătrâna Doamnă și FC Voluntari (0-3) are loc duminică, 12 iulie, de la ora 13:00, pe stadionul Motorul din Arad.

Text: Sport Arad
Foto: Marius ANGHEL

Marius ANGHEL 09 Jun. 2016, 16:01 Campionat
Pe aceeași temă