Stoicov: „Nu am fost atât de deștepți să-i desfacem pe părțile laterale”

08 Apr. 2012, 18:22 Campionat
Stoicov:

Antrenorul echipei a doua a Timișoarei, „secundul” Adrian Stoicov, i-a ținut locul lui Vali Velcea, suspendat pentru jocul cu Unirea. Acesta s-a declarat mulțumit în mare parte de jucători, dar nu și de rezultat.

„Îmi pare rău că nu am debutat și eu cu o victorie la echipa întâi. Am dominat tot jocul, nu am înscris, am rămas datori, am avut ocazii, concentrarea nu a fost extraoridnară. De aici și scorul egal, sperăm să nu mai avem problemele acestea. Am ținut legătura permanent cu Vali Velcea și la schimbări. Știam că ei vin să se apere, nu am fost atât de deștepți să-i desfacem pe părțile laterale. Doar acolo s-au creat câteva ocazii mari. Au fost câteva ocazii bune. Unii jucători nu au înțeles exact ce le-am cerut, să joace pe lateral. Pe centru era foarte greu să jucăm”, a declarat Stoicov.

Poli nu a contat în primul unsprezece pe o serie de jucători importanți. „Goga și pregătirea lui din timpul săptămânii n-a fost extraordinară. Nu cred că există niciun conflict. E foarte păcat, poate și situația clubului îl afectează, nici el nu e foarte comunicativ să ne spună exact problema.”, a spus Stoicov despre atacantul intrat în repriza secundă.

„Scutaru era accidentat și nu a putut evolua. Gorobsov a avut o evoluție mai puțin convingătoare, am încercat să jucăm cu jucători mai proaspeți. În mare parte sunt mulțumit, nemulțumit că nu am marcat. Probabil voi rămâne în paralel la ambele echipe”, a adăugat antrenorul timișorean.

Articol scris de Cornel BIHOLARI
Foto: Sebastian TĂ‚TARU

08 Apr. 2012, 18:22 Campionat
Pe aceeași temă