Stoicescu, Marcu și Vlaicu, optimiști înaintea duelului cu CF Brăila

Mihai Andries 04 Apr. 2014, 17:53 Campionat
Stoicescu, Marcu și Vlaicu,** optimiști înaintea duelului cu CF Brăila

Trei dintre oamenii de bază ai Gloriei Buzău au participat la o conferință de presă organizată de gruparea antrenată de Viorel Ion cu prilejul meciului de sâmbătă contra celor de la CF Brăila. Siteul oficial al clubului buzoian a oferit declarațiile date cu acest prilej de portarul Stoicescu, fundașul Cătălin Vlaicu și mijlocașul Georgian Marcu.

Duelul celor două echipe este unul capital pentru ambele tabere, care încă mai speră la un loc de play-off, chiar dacă șansele brăilenilor sunt infime. Dacă ambele grupări vor rămâne în play-out, punctele puse în joc mâine vor conta în clasamentul special cu care se va începe această fază a sezonului.

Marcu: „Dacă o să câștigăm meciurile de acasă, cu siguranță o să fim în play-off”

„La momentul acesta suntem în grafic. Nu avem presiune asupra noastră. Părerea mea este că obiectivul este aproape îndeplinit pentru că noi nu ne-am gândit la promovare anul acesta. Am înțeles că abia din vara o să fie acest obiectiv, promovarea. Dar trebuie să câștigăm meciul cu CF Brăila ca să stăm liniștiți” a comentat portarul Cristi Stoicescu

Fundașul Cătălin Vlaicu a completat: „Este clar că este un meci important, cu toții suntem conștienți că depind foarte multe lucruri de rezultatul acestui meci. I-am simțit pe băieți conectați la miza jocului și sperăm să obținem cele 3 puncte”

Foarte optimist s-a arătat a fi căpitanul Georgian Marcu: „Cred că este cel mai important meci pe care îl disputăm în ultima perioada. Sunt niște puncte care contează indiferent unde o să ne aflăm la finalul campionatului, în play-off sau în play-out. Noi încercăm să ne jucăm șansa până la sfîrșit, de a accede în play-off. Cred că dacă o să câștigăm meciurile de acasă, cu siguranță o să fim în play-off”

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ

Mihai Andries 04 Apr. 2014, 17:53 Campionat
Pe aceeași temă