„Stoicane te-ntrebăm, oare când mai câștigăm?”! Fanii Chindiei i-au cerut demisia antrenorului la Piatra Olt

30 Apr. 2012, 14:00 Campionat

Chindia n-a izbutit să treacă nici de codașa FC Olt, 0-0 sâmbătă la amiază la Piatra, întregind un tablou al neputinței, trei rezultate de egalitate în decurs de o săptămână, răstimp în care s-au marcat doar două goluri, ambele reușite de Băluță, la Bihor.

Mai mult, Târgoviștea n-a înscris în cele două etape consecutive în care a avut de înfruntat Slatina și FC Olt, altfel formații accesibile, iar jocul pare în regres de la meci la meci. Contra oltenilor de la Piatra, oamenii lui Flavius Stoican – cu șapte olteni get-beget în garnitura de start – și-au creat fix două ocazii de gol, una în finalul primei reprize (Gavrilă 43, șut în bară), și alta în prelungiri (Cherchez, 90+2, șut pe lângă poartă).

Gazdele au început timid, dar au devenit curajoase pe măsură ce au sesizat replica modestă a adversarei. Perianu a fost din nou omul numărul unu al Chindiei, salvând imperial la pătrunderea lui Bancu (79) și dând siguranță unei defensive în care doar Rădoi și Dinu s-au achitat bine de sarcini. Un 0-0 care nu ajută pe nimeni, dar mai grav este că impresia lăsată de Chindia este una din ce în ce mai ștearsă.

Galeria l-a contestat pe Stoican!

Cei 30 de fani veniți de la Târgoviște l-au contestat dur pe tehnicianul Flavius Stoican, pe care îl consideră principalul vinovat pentru prestațiile slabe ale echipei. „Stoicane te-ntrebăm, oare când mai câștigăm?”, „Pleacă Stoicane, du-te și lasă-ne”, „Demisia, demisia”, au fost doar câteva din scandările galeriei târgoviștene. La final, căpitanul Rădoi și portarul Perianu au venit să discute cu suporterii furioși. „Noi am vrut, dar nu am putut mai mult”, s-a exprimat fundașul Chindiei. Fanii nu au avut multe reproșuri la adresa jucătorilor.

Patru „roșii” în repriza secundă

Chindia și FC Olt au încheiat meciul cu câte doi jucători în minus, Poiană (54), Șerban (82), de la oaspeți, respectiv A. Chiriță (63) și Bancu (86) de la Olt fiind eliminați de centralul Marian Balaci. Dincolo de prestația modestă a Chindiei, trebuie subliniat că maniera de arbitraj a centralului i-a enervat pe dâmbovițeni, Balaci luând câteva decizii greșite, toate în defavoarea Chindiei. „Marian Balaci a jucat la CSM Vâlcea, pe vremea când era Gheorghe Constantin șef la club. S-a accidentat, s-a lăsat de fotbal, dar Costică-Vâlcea i-a promis că în 2-3 ani îl face arbitru la Liga a II-a. Probabil că sâmbătă, centralul a vrut să se revanșeze față de mentorul său, ajuns președinte la Severin, grupare aflată în luptă pentru locul trei cu … Chindia”, vorbesc sursele noastre.

FC Olt: Bordea – Bogdanovici, Irimescu (69 Lengyel), Crușoveanu, Giurcă – Polgar (59 Dragalina), A. Chiriță, Pavel, Bancu – Melcea, Burcea (78 Corneanu). Antrenor: Daniel Oprescu.
Chindia: Perianu – C. Dinu, Rădoi, Mladen, Bușu – Gavrilă (74 Negoescu), Șerban, Poiană, Băluță (53 Cherchez) – Verdeș (68 Voduț), I. Radu. Antrenor: Flavius Stoican.

Articol scris de Ionuț MARIN

30 Apr. 2012, 14:00 Campionat
Pe aceeași temă