Stoican și Urican au fost pe bancă la meciuri diferite!

02 Oct. 2011, 15:00 Campionat
Stoican și Urican** au fost pe bancă la meciuri diferite!

Victoria Brănești a încheiat la egalitate partida jucată sâmbătă, pe teren propriu, împotriva lui Dinamo II. Meciul, care s-a disputat pe stadionul Cătălin Hâldan, nume care se confundă cu istoria ambelor formații, a fost dominat în cea mai mare parte a timpului de către fosta prim divizionară.

Deși a ratat cât pentru 5 meciuri, iar într-un final a și marcat, echipa pregătită de Ciprian Urican nu a reușit să se impună. A fost suficientă o singură greșeală la mijlocul terenului, iar dinamoviștii au profitat din plin. Un meci spectaculos, cu multe faze de poartă, s-a încheiat cu scorul de 1-1, iar marcatorii golurilor au fost Marincău (72) și Păun (83).

Deși cei doi antrenori au fost la câțiva metri unul de altul, din declarațiile lor de după meci reiese că s-au aflat pe bancă la partide diferite. Decizii contestate de unul, considerate corecte de celălalt, dominare totală de-o parte, meci echilibrat pe de alta, toate aceste păreri împărțite le puteți vedea în declarațiile de mai jos.

„Fără discuție trebuia să învingem, am avut cel puțin șapte situații de a marca, din păcate nu am reușit să o facem decât o dată și am avut și un penalty ratat. Adversarii noștri au avut maxim 3 șuturi pe spațiul porții din care unul a fost gol. Am dominat de la cap la coadă acest meci, dar din păcate nu am reușit să marcăm mai mult”
Ciprian Urican, antrenor Victoria Brănești.

„Au primit un penaly gratuit, acolo a fost un duel umăr la umăr, iar nouă ne-a refuzat unul evident în minutul 90. Un jucător de la Dinamo l-a tras de tricou pe Bogdan Oprea în careu, dar arbitrului i-a fost frică să mai dea un penalty, după ce dăduse deja două în meci”
Ciprian Urican, antrenor Victoria Brănești.

„Îmi pare rău că avem doar 8 puncte, noi ratăm foarte mult, însă și arbitrajele sunt împotriva noastră. Astăzi s-a întâmplat la fel ca și acum două săptămâni, când am avut un offside inventat în situație de unu la unu cu portarul contra Dunării Galați”

Ciprian Urican, antrenor Victoria Brănești.

„Meciul a fost unul echilibrat, de care pe care, am avut un penalty ratat, la fel și ei. Dacă noi marcam, era greu să se mai întoarcă soarta partidei. Puteam să și învingem, dar puteam să și pierdem. Una peste alta cred că este un rezultat corect și meritat pentru Dinamo”
Flavius Stoican, antrenor Dinamo II

„Legat de penalty-ul nostru, nu vreau să comentez și să intru în polemici, chiar dacă antrenorul adversarei noastre contestă acel penalty. Așa foarte bine pot spune și eu că am fost dezavantajați la alte faze de joc, însă arbitrul știe mai bine, iar dacă el a dat penalty înseamnă că a fost și acum nu se mai poate schimba nimic”
Flavius Stoican, antrenor Dinamo II

articol scris de Gabriel MORARIU

02 Oct. 2011, 15:00 Campionat
Pe aceeași temă