Stoican: „Nu sunt dezamăgit de jucători”

Marius ANGHEL 04 Dec. 2012, 16:06 Campionat
Stoican:** „Nu sunt dezamăgit de jucători

Antrenorul Flavius Stoi­can a trebuit în cele din urmă să se mulțu­meas­că doar cu un punct câș­tigat în deplasarea de la Baia Mare, având în ve­dere condițiile în care s-a desfășurat partida cu FC Maramureș. 

Tehnicianul a declarat la finalul meciului că, dacă se juca până la final 11 la 11, CS Mioveni nu avea cum să piardă acest joc. „Este un punct câștigat pe un teren foarte greu, ținând cont și că am evoluat cu doi oameni mai puțin. Sunt con­vins că puteam obține cele 3 puncte puse în joc, dacă nu jucam în inferioritate. Oricum, cartona­șe­le roșii au fost acordate foarte u­șor, cel puțin cel al lui Gălan, a­vând în vedere starea terenului și jocul mai aprig. Păcat că nu am re­ușit să luăm cele trei puncte! Nu sunt dezamăgit de jucători, ținând cont de starea terenului. Băieții și-au dorit să câștige, au muncit și au alergat mult, cu toate că un ast­fel de teren anulează orice avantaj ai tu peste adversar”, spune Stoi­can.

Antrenorul care la acest meci a fost suspendat s-a declarat mulțumit și de locul ocupat în clasament, având în vedere situația în care a preluat echipa: „Din punctul meu de vedere, faptul că am urcat în clasament este un lucru îmbucurător. Ne doream și mai mult, dar nu știu dacă puteam urca mai multe locuri, ținând cont că, la un moment dat, eram pe ultimele locuri ale clasamentului”.

Se mai antrenează o săptămână

Jucătorii galben-verzi nu au intrat deocamdată în vacanță, cu toate că s-a terminat cam­pionatul. Ast­fel, elevii lui Flavius Stoican vor mai veni la pregă­tire și în această săp­tămână și de-abia după aceea vor pu­tea in­tra în vacanță.  

Banca tehnică a echipei a făcut deja programul pentru această iarnă, însă acesta nu este bătut 100% în cuie. „Săptămâna a­ceas­ta vom efectua antrenamente de menținere, câte un antrenament zilnic. Marți este programat un joc școală în care voi folosi jucătorii care au evoluat mai puțin până a­cum și cei de la echipa a doua. Apoi urmează vacanța, perioadă în care fiecare jucător va trebui să aibă un program de pregătire pe care trebuie să îl facă. Pentru a­tunci când ne vom întâlni, vom da câteva teste care vor arăta dacă au lucrat și ce au lucrat. Reîntâl­nirea e prevăzută pentru 14 ia­nuarie, după care vreau 10 zile sau două săptămâni de pregătire pe plan lo­cal cu antrenamente de reacomo­­da­re. Apoi vreau 10 zile de can­to­nament montan și o săp­tămână la Mioveni cu alte antrena­mente și începerea jocurilor de pregătire. Și dacă există posbili­tatea efectuă­rii unui turneu pentru jocuri ami­cale, în străinătate, cel mai pro­babil în Antalya. Vom vedea însă în ce țară îl vom face, dar trebuie să fie unde sunt orga­nizate turnee de meciuri. În plus în această săp­tămână vom analiza fiecare jucă­tor în parte și vom vedea ce pla­nuri vom avea cu ei”, a mai spus Flavius Stoican.

Crețu s-a rupt în secunda 20

Cătălin Crețu a avut un ghinion teribil la Baia Mare! Practic, jucătorul a făcut degeaba deplasarea, el neapucând să joace decât 20 de secunde și să facă încălzirea de dinaintea partidei. Fundașul central s-a acci­den­tat la prima fază a meciului, în încercarea de a băga o alunecare, el căl­când greșit și acuzând o întindere. Fundașul a fost scos pe targă de pe teren, după care a încercat să reia jocul, însă nu a mai putut. În cele din urmă, el a fost schimbat cu Zaharia, în minutul 6, acesta jucând fundaș dreapta, în timp ce Cotigă a trecut fundaș central.

Articol scris de Silviu MIHAI

Marius ANGHEL 04 Dec. 2012, 16:06 Campionat
Pe aceeași temă