Stoican: „FC Olt nu-și merită poziția din clasament”

Marius ANGHEL 21 Apr. 2013, 22:19 Campionat
Stoican:**

 Antrenorul celor de la CS Mioveni, Flavius Stoican, a catalogat remiza cu FC Olt Slatina echitabilă, însă, totodată, tehnicianul a precizat că puțină șansă de partea ambelor echipe ar fi putut aduce victoria uneia dintre ele. Stoican a apreciat jocul echipei slătinene, considerând că statutul de ultimă clasată este nemeritat.

Tehnicianul celor de la CS Mioveni, Flavius Stoican, s-a declarat, în cele din urmă, mulțumit cu punctul obținut pe teren propriu în meciul cu FC Olt Slatina, în condițiile în care cele mai mari ocazii le-au aparținut adversarilor. Antrenorul argeșenilor a apreciat atitudinea elevilor săi, care au luptat până la capăt, deși s-au văzut conduși pe tabelă.

„Am știut că întâlnim o echipă care se agață de orice, o echipă care își va da și sufletul pe teren și nu m-am înșelat. Am avut neșansă în anumite faze, am avut și șansă în anumite faze, păcat că nu am reușit ca toate cele trei puncte să rămână la Mioveni. Am întâlnit un adversar, care, din punctul meu de vedere, nu își merită poziția din clasament, o echipă cu jucători care pot să facă diferența. Mă așteptam să câștigăm acest meci pentru a continua drumul bun pe care l-am început odată cu acest retur, dar trebuie să fim tari, nu trebuie să cedăm, trebuie să mergem în continuare pentru că avem puterea să câștigăm la Damila. Aveți dreptate, adversarii au avut câteva ocazii mari, dar nu numai din cauza faptului că  apărarea a fost vinovată, dacă veți revedea meciul, situațiile erau pe mingi pierdute, când noi aveam posesia, lucrul cel mai dureros este că pierdem cu ușuriță pase simple, mai sunt și sincope, nu trebuie să-i descurajăm pe jucători, pentru că din punct de vedere al atitudinii și-au dat și ultimul suflu pe teren. Indiferent cât am antrena ocazia lui Arnăutu la antrenamente, când vine meciul… Asta este, nu a fost să fie să intre în poartă. Nu am ce să le reproșez ca atitudine, și-au dorit, au alergat… Din punct de vedere al jocului, rezultatul este echitabil, ei au avut o perioadă foarte bună în prima repriză, noi am avut o perioadă poate la fel de bună ca a lor în a doua repriză, dacă noi aveam puțină șansă puteam câștiga, iar dacă aveau ei un pic de șansă, puteau pleca cu cele trei puncte”, a declarat antrenorul celor de la CS Mioveni, Flavius Stoican, în cadrul conferinței de presă susținute după meciul cu FC Olt Slatina, încheiat cu scorul de 2-2.

Adversarul celor de la FC Olt Slatina, CS Mioveni, are 6 goluri marcate în acest retur, dintre care 4 din penalty.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 21 Apr. 2013, 22:19 Campionat
Pe aceeași temă