Stoican: „Am știut să profităm de șansele pe care ni le-am creat”

24 Oct. 2011, 14:47 Campionat
Stoican:**

Chiar dacă înainte de startul partidei dintre Dinamo II și Farul Constanța multă lume s-ar fi așteptat la un nou egal, lucrurile nu au stat așa. S-au întâlnit formațiile cu cele mai multe remize din campionat (Farul 5, Dinamo 4), însă meciul dintre ele a avut un câștigător clar. Și acela a fost în persoana lui Flavius Stoican, cel care a reușit să revigoreze acea formație plină de frustrări de anul trecut și să o transforme într-una dintre cele mai temute echipe din acest sezon. Astfel, tânăra trupă din Ștefan cel Mare a mai bifat o victorie, a ajuns până pe locul 5 al Ligii a II-a, după ce a pierdut doar două jocuri în acest sezon.

Legat de parcursul echipei din ultimele 5 meciuri (4 remize și o înfrângere ), Flavius Stoican a declarat următoarele: „Am avut o serie de meciuri foarte grele, nu am reușit să obținem cele 3 puncte de multă vreme, dar nici nu am pierdut, decât o singură dată, cu Săgeata. Și atunci am avut destul de mult ghinion, căci am ratat un penalty la 0-0.”

Antrenorul formației din Ștefan cel Mare explică succesul obținut împotriva Farului (3-1) și știe care este explicația evoluțiilor constat bune ale jucătorilor săi: „În meciul de astăzi am avut o evoluție bună, am întâlnit o echipă agresivă, care a luptat mult, dar mă bucur că în final am reușit să învingem. Băieții joacă meci de meci la potențial maxim și asta mă bucură mult. Câteodată avem noroc și câștigăm, altă dată avem ocazii multe și nu reușim să le transformăm în goluri. Astăzi am știut să profităm de șansele pe care ni le-am creat și de aceea jocul ne-a fost mai ușor.”

Raphael Stănescu a fost unul dintre artizanii acestei victorii asupra Farului. El a fost co-autor la toate cele 3 goluri ale „câinilor”, iar evoluția s-a l-a încântat pe tehnicianul alb-roșilor: „Este un jucător valoros, care poate să facă diferența în momentele-cheie ale jocului. A reușit și astăzi unele faze foarte bune, printr-o pasă sau un dribling bun a reușit să scoată din joc unul sau mai mulți adversari și așa am putut să marcăm.” a spus Flavius Stoican la sfârșitul partidei.

Articol scris de Gabriel MORARIU

24 Oct. 2011, 14:47 Campionat
Pe aceeași temă