Stoican: „Am în lot jucători cu experiență în Liga I, vreau să luăm totul de la fiecare meci”

Mihai Andries 05 Oct. 2012, 15:22 Campionat
Stoican:**

Flavius Stoican a fost, ieri la prânz, prezentat o­ficial ziariștilor ca antrenor principal al CS Mio­­veni. Președintele Consiliului Director al clubului, Dumitru Olteanu, a explicat și mo­ti­vele pentru care l-a ales ca succesor al lui Mi­hăiță Ianovschi pe Stoican.

„După meciul de la Alba Iulia, principalul a anunțat că, din acel moment, nu mai este antrenorul Mioveniului. Nu ne așteptam a­tunci, pentru că nu ne mai dorim să trecem prin aceleași situații ca altădată. Luând act de decla­rațiile acestuia, am fost nevoiți să căutăm un alt antrenor și, din­­tr-o listă cu mai multe per­soa­ne, l-am ales pe Flavius Stoican. Duminică seara, ne-am întâlnit și am pus la punct toate detaliile colaborării. Sper să fi ales cu el cartea câștigătoare. Este un an­trenor tânăr, care do­rește să facă performanță, și sper ca dorința lui, coroborată cu experiența de fotbalist, să du­că la un lucru bun la Mioveni”, a declarat Dumitru Ol­teanu.

La rândul său, noul antrenor a completat: „Sunt bucuros că am discutat cu oamenii de la Mio­veni și am ajuns la un acord. Sunt în același timp bucuros și că pot să antrenez o echipă care are în componență fotbaliști care au jucat în Liga I. Vreau să luăm totul de la fiecare meci. Jucătorii încearcă și doresc la fiecare partidă să aducă victoria. Sper ca, în aceste zile care au mai rămas până la jocul cu Corona, să le ridic moralul și să le dau în­credere de sine la cote maxime, iar odată cu meciul de sâmbătă, oamenii care țin cu a­ceastă echipă să-și schimbe viziunea despre ea, pentru că sunt conștient că spectatorii au fost dezamăgiți că nu s-au ob­ținut victorii. Noi muncim, jucă­torii sunt ambițioși, va fi dificil, dar nu imposibil de realizat ce ne-am propus”.

„Sunt bucuros că pot să antrenez o echipă ce are în componența ei fotbaliști care au jucat în Liga I”, a spus Flavius Stoican.

Articol scris de Silviu Mihai

Mihai Andries 05 Oct. 2012, 15:22 Campionat
Pe aceeași temă