Stoican: „Acest punct înseamnă mult pentru noi”

Marius ANGHEL 15 Oct. 2012, 14:47 Campionat
Stoican:** „Acest punct înseamnă mult pentru noi

Antrenorul celor de la CS Mioveni, Flavius Stoican, s-a arătat extrem de încântat de realizarea din meciul cu FC Olt Slatina, în care echipa sa a obținut un punct in extremis.

CS Mioveni era o echipă de învins, însă neatenția pe fondul unei relaxări în așteptarea fluierului de final i-a costat pe slătineni victoria. Tehnicianul argeșenilor, Flavius Stoican, s-a arătat extrem de mulțumit de punctul obținut pe stadionul 1 Mai, cerându-le chiar jucătorilor să rămână cu picioarele pe pământ după remiza înregistrată.

„Rămânem fără victorie, dar acest punct contează foarte mult pentru moralul jucătorilor, pentru că sunt jucători cu calitate, dar faptul că nu am reușit până acum să câștigăm, moralul lor era la pământ. Acest punct înseamnă mult pentru noi, important este ca de acum încolo să rămână cu picioarele pe pământ. Suferim în ceea ce privește victoriile, dar vor veni pentru că sunt convins că se vor pregăti în continuare la fel de bine. A fost un meci care putea fi câștigat de ambele echipe, au avut și ei ocazii și noi, cred că este un rezultat echitabil. Toate meciurile sunt grele, nu există favorite, sunt echipe care câștigă un meci pentru că adversarul face mai multe greșeli sau are mai multă atitudine. Așteptăm prima victorie, acum cred că moralul este mult mai ridicat”, a declarat antrenorul celor de la CS Mioveni, Flavius Stoican.

„Dacă muncești până la final, trebuie să pice golul”

Tehnicianul grupării CS Mioveni, Flavius Stoican, spune că punctul a fost obținut pentru că elevii săi au sperat până în ultimul moment. Argeșenii au contat în joc în ultimul sfert de oră, când FC Olt Slatina s-a retras prea devreme în încercarea de a conserva rezultatul.

„Am întâlnit o echipă care și-a dorit mult, păcat că au crezut că meritau victoria, la 1-0 au tras de timp, iar asta s-a văzut. Când dai gol în minutul 90 este noroc, dar norocul ți-l antrenezi, pentru că dacă muncești până la finalul partidei, trebuie să pice și golul. În cazul în care nu pică, înseamnă că nu ai muncit de ajuns. Faptul că am reușit să întoarcem rezultatul este un lucru îmbucurător. Dacă ați observat, eram singura echipă care ne doream ca meciul să continue, pentru că noi într-adevăr ne-am dorit victoria”, a mai spus Stoican.

Sursa: Gazeta Nouă

Marius ANGHEL 15 Oct. 2012, 14:47 Campionat
Pe aceeași temă