Stoica: „Nu meritam să pierdem”. Csik: „Preferam să câștigăm la Mioveni”

Mihai Andries 28 Apr. 2014, 18:00 Campionat

Antrenorul oaspeților, Marius Stoica, era extrem de dezamăgit de rezultat la finalul partidei dintre Olimpia și CS Mioveni. În ciuda înfrângerii acesta și-a felicitat jucătorii și a amintit că poate oboseala drumului a făcut ca echipa lui să piardă pe final.

Am făcut o partidă bună, am controlat jocul doar că ei au fost mai pragmatici. Am crezut la 1-1 că putem forța victoria dar până la urmă am cedat. A apărut și oboseala drumului , am ajuns vineri seara la opt la Satu Mare și a fost imposibil să ne refacem complet. Asta e viața. Cred că și noi și Satu Mare meritam să fim în play-off dar acum e inutil să mai deschidem subiectul.” a spus Marius Stoica. Acesta a recunoscut că acest sistem nu avantajează pe nimeni și că singura motivație pentru etapele rămase de jucat e să vadă la lucru jucători tineri și să pregătească strategia pentru sezonul viitor.

Tibi Csik: „Preferam să câștigăm la Mioveni…”

Antrenorul Olimpiei l-a adus pe mijlocașul Dan Gavrilescu la conferința de presă pe care l-a caracterizat ca fiind ” un exemplu de ambiție, dăruire și devotament”. Apoi a amintit că prefera să bată Mioveniul în etapa a 21-a la Pitești.

„Am fi fost acum în play-off cu acele trei puncte…dar asta e viața. Trebuie să mergem cu capul sus mai departe și să muncim. Am întîlnit o echipă foarte bună, poate cea mai închegată din serie cu un mijloc tânăr și mobil. Mă bucur că în partea a doua chiar dacă am ratat mult am reușit să ne desprindem” a mai spus Csik care a recunoscut că a fost nemulțumit de atitudinea unora dintre băieți.

„S-a văzut o lipsă de concentrare la unii, dar nu e nicio problemă căci pe viitor vom miza și pe alții din lot . Nu mai avem probleme cu retrogradarea și asta mă bucură căci putem să ne gândim la viitor de pe acum” a mai adăugat Tibi Csik.

Dan Gavrilescu: „Vrem să readucem publicul la stadion!”

Mijlocașul Dan Gavrilescu a fost unul dintre cei mai activi jucători de la Olimpia în succesul 2-1 cu CS Mioveni. Acesta s-a declarat mulțumit de rezultat dar în același timp e conștient că obiectivul principal de acum înainte al echipei e să readucă lumea la stadion.

„Nu ne-am simțit confortabil cu doar 4-500 de spectatori la meci. Asta după ce tot sezonul am avut 4-5000. Sigur că lumea e dezamăgită că n-am intrat în play-off. Și noi suntem extrem de supărați și de acum sper ca încet oamenii să revină alături de echipă. Vrem să câștigăm toate meciurile, există și o motivație financiară și, de ce nu și speranța că putem să ne transferăm la echipe cu pretenții de liga 1”, a declarat Dan Gavrilescu.

Sursa: Gazeta de Nord Vest
Foto: Silviu MIHAI și Adam KISS

Mihai Andries 28 Apr. 2014, 18:00 Campionat
Pe aceeași temă