Știința Miroslava revine acasă începând cu meciul cu AFC Hermannstadt. FRF a omologat stadionul din Uricani

Știința Miroslava revine acasă începând cu meciul cu AFC Hermannstadt.** FRF a omologat stadionul din Uricani

Federația Română de Fotbal a omologat, astăzi, stadionul din Uricani pentru Liga a 2-a. O comisie a FRF a inspectat în această după-amiază arena echipei din Miroslava și și-a dat acordul pentru ca Știința să-și dispute pe propria arenă următoarele meciuri de acasă din liga secundă. Astfel, meciul de sâmbătă, 16 septembrie, de la ora 11:00, cu liderul AFC Hermannstadt, se va disputa pe stadionul din Uricani. Va fi pentru prima dată în istoria comunei ieșene când va fi gazda unui joc din campionatul Ligii 2.

Președintele clubului, Daniel Acatrinei, s-a declarat extrem de mulțumit de decizia FRF și speră ca revenirea pe propriul stadion să aducă și rezultatele pentru echipa sa. „Este o bucurie imensă pentru noi, pentru că am muncit în ultima perioadă pentru ca stadionul din Uricani să poată fi omologat. În primul rând, dorim să mulțumim Primăriei și Consiliului Local Miroslava pentru tot ajutorul oferit. De asemenea, suntem recunoscători conducerii CSM Politehnica Iași și Primăriei Municipiului Iași pentru că am putut juca trei meciuri în Copou. A fost o perioada grea, în care numai cei din interiorul clubului știu cât efort a fost depus. Suntem bucuroși că am revenit acasă. Mai avem multe de pus la punct, dar le vom rezolva treptat și organizat. Să sperăm că după această veste bună să mai vina încă una, de la Roman, o calificare în faza următoare a Cupei României. Totodată, sperăm ca revenirea acasă, pe propriul stadion, să aducă și revirimentul echipei. Îmi doresc un stadion plin cu liderul Hermannstadt și un rezultat bun”, a declarat Acatrinei.

În precedentele trei jocuri desfășurate pe teren propriu în acest start de campionat al Ligii 2, Știința Miroslava a evoluat pe arena „Emil Alexandrescu” din Iași. Acolo a obținut o remiză (4-4 cu Dacia Unirea Brăila) și două înfrângeri (0-9 cu Chindia Târgoviște și 1-2 cu Academica Clinceni). În deplasare a înregistrat o victorie (2-1 cu Metaloglobus București) și trei înfrângeri (1-2 cu ASA Târgu Mureș, 0-3 cu FC Argeș și 1-5 cu CS Mioveni).

După desfășurarea a șapte etape din Liga 2, Știința Miroslava, nou-promovată din Liga 3, se află pe locul 19, penultimul, în clasament, cu doar 4 puncte.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Pe aceeași temă