Știința Miroslava, victorie spectaculoasă în fața Botoșaniului. Stoican și-a testat și el rezervele într-un amical cu Bradu Borca

Știința Miroslava, victorie spectaculoasă în fața Botoșaniului.** Stoican și-a testat și el rezervele într-un amical cu Bradu Borca

Miercuri, cu două zile înaintea duelului direct din Copou, Politehnica Iași și FC Botoșani au disputat meciuri amicale în compania unor adversari din ligile inferioare, antrenorii Flavius Stoican și Costel Enache încercând astfel să evalueze potențialul jucătorilor care au evoluat mai puțin sau chiar deloc până acum în campionat.

Poli Iași s-a impus, în Copou, cu scorul de 2-0 în fața formației nemțene de liga a IV-a Bradu Borca, prin golurile marcate de Moussa Sanoh și Cătălin Ștefănescu. Antrenorul Flavius Stoican a început meciul în formula: Târnovanu – Corduneanu, Ionuț Rusu, Dwubeng, Bosoi – Căruță, Roșu, Sanoh, Bekui – Aguinaldo, Istrățescu. Au mai intrat pe parcurs: Denis Rusu, Ștefănescu, Danale, Rus și Pipoș.

De cealaltă parte, FC Botoșani a fost învinsă cu scorul de 5-3 de echipa ieșeană de liga a III-a Știința Miroslava, după ce la pauză formația lui Costel Enache a condus cu 2-1. Condusă în trei rânduri, Miroslava a reușit să egaleze de tot atâtea ori prin Marin (22) și Tudorache (49, 61). Pe final, echipa lui Viorel Frunză a marcat prin Viorică (84) și Chirilă (89), impunându-se cu scorul de 5-3.

Știința a evoluat în următoarea alcătuire: Turiță – Oncică, Bucur, Tăcuțanu, Cerneuțanu – Dodan, Milea – Gorovei, Botezatu, Iovu – Marin. Pe parcurs au mai intrat: Duță, Bâlbă, Agrigoroaei, Tanană, Irimia, Vlădeanu, Nemțanu, Chelaru, Bordeianu, Săvoaia, Viorică, Tudorache, Chirilă și Costin. Meciul a avut loc la Dorohoi.

Pe aceeași temă