Știința, fără victorie în 2014

Mihai Andries 24 Mar. 2014, 09:49 Campionat
Știința,** fără victorie în 2014

Pe „Municipalul” severinean, Universitatea Craiova a fost învinsă cu 3-2 de CS Mioveni și s-a depărtat la două puncte de locul al VI-lea, ultimul care asigură prezența în play-off. Fără căpitanul Mădălin Ciucă, suspendat pentru cumul de cartonașe galbene, Știința i-a oferit banderola lui Robert Săceanu, pe care l-a și folosit pe postul de fundaș central!

Ușor improvizată, echipa antrenată de Dragoș Bon a deschis scorul încă din secunda 47, când Claudiu Bălan a reluat balonul în plasă cu calcâiul, din 2 metri, spre bucuria celor 800 de mehedințeni prezenți în tribune. Cosmin Năstăsie a egalat în minutul 25, de la punctul cu var, iar, în partea secundă, nou-intratul Mazilu a trecut ușor de defensiva gazdelor și i-a adus pe argeșeni în avantaj, cu un șut din 10 metri.

După doar 2 minute, Craiova a restabilit egalitatea de la punctual cu var, prin severineanul Dorel Stoica, dar oaspeții au dat lovitura pe final, cînd Răuța a marcat în urma unei lovituri de colț. În prelungiri, Bălașa a fost eliminat pentru cumul de cartonașe. Universitatea a marcat primele goluri din acest an, dar a rămas fără victorie în 2014, în timp ce Mioveniul a bifat al doilea succes consecutiv, după ce etapa trecută trecuse și de Gloria Bistrița (1-0), și a egalat la puncte echipa lui Mititelu.

VEZI O GALERIE FOTO DE LA FC U CRAIOVA – CS MIOVENI 2-3

Universitatea nu a trimis om la conferința de presă

„Am oferit un spectacol, cu 5 goluri. Am avut o partidă grea, dar am încercat să speculăm greutățile lor și am învins. Mă bucur că am reușit să luam șase puncte cu echipele care speră să promoveze. Dacă vom câștiga cu Reșita în etapa intermediară, poate avem și noi șanse la play-off”, a declarat noul antrenor al Mioveniului, Marius Stoica. În schimb, gazdele nu au avut niciun reprezentant la conferința de presă, deoarece, imediat după fluierul partidei, patronul Adrian Mititelu a avut o ședintă cu jucătorii și staff-ul tehnic. După aproape 45 de minute, Dragoș Bon a ieșit de la vestiare cu câteva explicații. „Nu a fost o ședință, ci am stat de vorbă cu toții, pentru a găsi soluții. Am început bine meciul, dar contează cum termini. Noi am pierdut, iar de acum înainte fiecare meci e decisiv pentru noi. E greu, fiindcă nu am făcut amicale în iarnă și avem probleme de lot. Eu cred în continuare în băieți”, a precizat Bon.

Mititelu: „Sunt optimist că putem prinde play-off ul în extremis”

„La problemele pe care le avem, asta ne mai lipsea. A fost o înfrîngere neașteptată, care ne toarnă plumb in picioare. Nu mă așteptam la acest eșec, mai ales, că față de meciul cu Vâlcea, acum am jucat bine. Nu luasem în calcul pierderea celor 3 puncte, dar eu sunt optimist că putem prinde play-off ul în extremis. Noi mai avem 5 meciuri, fiindcă jocul cu FC Olt trebuie să se rejoace. La vestiare a fost o mică repriză de reproșuri, între jucători. Eu mai mult am intervenit. Nu a fost un scandal mare”, a spus și Mititelu

FC UNIVERSITATEA CRAIOVA – CS MIOVENI  2-3
Marcatori: Cl. Bălan ”1, D. Stoica ”62 – pen. / C. Năstăsie ”20 – pen., A. Mazilu ”60, Al. Răuță ”78

Hotoboc – Goge, D. Bălașa, Săceanu (cpt.), Bușu – Sg. Popescu (Frăsineanu ”59), Mîrzeanu, D. Stoica, V. Gheorghe (M. Roman ”71) – C. Bălan, Fl. Șerban
Antrenor: Dragoș Bon
Eliminat: D. Bălașa ”90+1 (două galbene)

O. Popescu – Cotigă, Cip. Negoiță, M. Olteanu (cpt.), Ct. Stan – Ayza, Biceanu (B. Stoica ”77), Al. Răuță, Galan (A. Mazilu ”58) – Năstăsie – D. Ene (M. Vintilă ”77)
Antrenor: Marius Stoica

Articol scris de Mircea OGLINDOIU
Foto: Editie.ro

Mihai Andries 24 Mar. 2014, 09:49 Campionat
Pe aceeași temă