O altă mentalitate. VIDEO | Cum a reacționat galeria Rapidului după eșecul cu Turris

Octavian Vasilescu 21 Aug. 2019, 10:00 Campionat
O altă mentalitate.** VIDEO | Cum a reacționat galeria Rapidului după eșecul cu Turris

Rapid a pierdut, marți, primul meci din noul sezon, scor 1-3 cu Turris-Oltul, la Turnu Măgurele. La finalul partidei, Pancu și jucătorii s-au dus în fața galeriei și au cântat alături de suporterii veniți de la București. În ciuda eșecului și a jocului slab, suporterii i-au încurajat pe favoriți și au fost din nou la înălțime, așa cum au fost pe toată durata partidei.

Turris-Oltul s-a impus cu 3-1 după un joc pe care l-a controlat aproape în totalitate, dar fanii Rapidului au răbdare. Chiar dacă pe rețele sociale au apărat deja voci care îi cer lui Daniel Pancu să aducă jucători cu experiență, fanii veniți la stadion au cântat pe toată durata partidei și la final le-au transmis favoriților că sunt alături de ei până în pânzele albe.

Înaintea partidei din prima etapă, când Rapid a remizat cu Farul, scor 0-0, liderii din galerie i-au transmis lui Daniel Pancu că ratarea promovării nu ar reprezenta o dramă pentru suporteri. Important pentru ei ar fi ca la Rapid să se formeze un grup puternic, care să dea totul pe teren și care să crească de la meci la meci. Meciul de la Turnu Măgurele pare o confirmare a acestui lucru: în ciuda eșecului, fanii le-au transmis jucătorilor că nu este un capăt de țară.

Pentru Rapid urmează un meci al prieteniei. În Regie va veni sâmbătă ASU Poli Timișoara. Pentru Turris-Oltul urmează meciul de la Chiajna, cu Concordia.

Octavian Vasilescu 21 Aug. 2019, 10:00 Campionat
Pe aceeași temă