Daniel Pancu a transmis un mesaj clar după eșecul de acasă cu Viitorul Pandurii. „În vestiar era înmormântare. Nu am o problemă cu arbitrul, am o problemă cu jucătorii mei”

Octavian Vasilescu 07 Sep. 2019, 19:40 Campionat
Daniel Pancu a transmis un mesaj clar după eșecul de acasă cu Viitorul Pandurii.**

Rapid a suferit un nou eșec în Liga 2, scor 1-2 pe teren propriu cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu, dar antrenorul Daniel Pancu spune că acest rezultat nu reprezintă un capăt de țară.

Pancu vrea ca jucătorii lui să fie mai concentrați la finalizare și nu are de gând să comenteze deciziile arbitrului, chiar dacă Rapid trebuia să primească un penalty pe final.

Antrenorul Rapidului spune că echipa se va ridica din pumni. „Avem ocazii, dar nu marcăm goluri. Am decis astăzi să apere Drăghia, pentru că nu mai apărase de trei jocuri. Vom vedea cine a greșit la golul secund. Nu comentez arbitrajul, nu o să dau niciodată vina pe arbitraj. Eu îmi văd de jocul meu. Dacă marcă trei-patru goluri, arbitrul poate să nu ne dea șase penalty-uri. Eu nu am o problemă cu arbitrul, am o problemă cu jucătorii mei. În vestiar era înmormântare. A trecut, urmează alt joc. Văd și ei cum e perioada mai nefericită la Rapid. Doar prin muncă vom reuși. Trebuie să avem precizie la finalizare”, a spus Daniel Pancu, la microfonul Digi Sport.

După șase etape, Rapid se află pe locul 7 în campionat, cu 10 puncte. Lider este Turris-Oltul, cu 18 puncte. CS Mioveni se află pe locul secund, cu 14 puncte. Pe poziția de baraj se regăsește SCM Gloria Buzău, cu 13 puncte. Echipa lui Ilie Stan nu are însă drept de promovare în acest sezon. Pentru Rapid urmează o deplasare extrem de dificilă, la Pitești, cu Campionii FC Argeș. Până atunci însă, Rapid joacă miercuri, de la ora 17:00, pe teren propriu, cu Dunărea Călărași, în Turul 4 al Cupei României.

VEZI CLASAMENTUL LIGII 2 și GOLGHETERII

Octavian Vasilescu 07 Sep. 2019, 19:40 Campionat
Pe aceeași temă