„Stegarii” au întârziat startul meciului cu Chindia, iar la final au cedat nervos. „Parcă era război în vestiarul brașovenilor”

Marius ANGHEL 15 Apr. 2017, 15:19 Campionat

FC Brașov stă pe un butoi cu pulbere după ce joi a fost învinsă la Târgoviște, iar promovarea e din ce în ce mai departe din cauza problemelor financiare.

Echipa lui Cornel Țălnar merge rău, nu sunt bani, iar jucătorii au răbufnit, la propriu, în vestiar la finalul meciului cu Chindia, pierdut cu 4-0! După ce au întârziat startul jocului cu cinci minute, vrând astfel să tragă un nou semnal de alarmă în privința situație deplorabile în care a ajuns clubul de sub Tâmpa, nervozitatea excesivă a jucătorilor s-a observat încă din prima repriză, după cele două goluri ale dâmbovițenilor, iar la final fotbaliștii au cedat nervos.

În vestiar au fost scene incredibile. „Parcă era război în vestiarul brașovenilor”, au spus cei de la Chindia. Au fost jucători care au început să-și descarce nervii pe mobilerul din vestiar, pe fondul unui întreg arsenal de înjurături, alții plângeau, iar mesajul colectiv a fost unul cât se poate de clar, care reflectă situația disperată în cadrul lotul: „Nu suntem sclavii nimănui!”

Scenele de la finalul meciului de la Târgoviște au fost confirmate de antrenorul Cornel Țălnar. „Când Cherchez a marcat primul gol am simțit că va fi deranj mare și că ne vom prăbuși. Ce poți să le mai spui jucătorilor când au plecat acasă fără să primească niciun ban. Au fost mulți nervi, multă frustrare, care reflectă situația în care ne aflăm. Am ajuns aici din cauza Comisiilor FRF, care au prelungit la nesfârșit cazul Chipciu. Sunt jucători care mi-au spus că nu au bani să meargă acasă, alții au spus că nu au ce să pună pe masă de sărbători. Au și ei familii…. Am mai trecut și pe la alte echipe care s-au confruntat cu probleme, dar ce este acum la Brașov este inimaginabil”, a spus Țălnar.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 15 Apr. 2017, 15:19 Campionat
Pe aceeași temă