Ștefan Nofitovici rămâne optimist după debutul cu înfrângere pe banca Baloteștiului. „Mai avem timp”. Pe Mansour îl ia peste picior: „Mai mult ne-a speriat”

Marius ANGHEL 16 Sep. 2018, 10:12 Campionat

CS Balotești are un nou antrenor de săptămâna aceasta, pe Ștefan Nofitovici. Tehnicianul, aflat la prima experiență ca principal, a debutat cu o înfrângere pe banca ilfovenilor, scor 1-2 cu Ripensia, însă nu disperă. Acesta a admis că obiectivul este strict evitarea retrogradării, asta deși președintele clubului anunța că vrea cel puțin locul 10.

Nofitovici are încredere în calitățile tehnice ale jucătorilor săi. „În momentul în care am preluat echipa am fost încrezător, eu fiind din zona Bucureștiului, cunoaștem calitățile jucătorilor. Situația este complicată pentru toate echipele din zona retrogradării, dar mai avem timp. Trebuie să ne completăm lotul cu câțiva jucători liberi de contract, avem și câțiva jucători accidentați. Obiectivul nostru este salvarea de la retrogradare, nici nu ne putem propune mai mult”, a declarant antrenorul ilfovenilor.

„Are obiectiv să se claseze la jumătatea clasamentului, cât mai sus. E al cincilea an de când suntem la Liga a 2-a, e puțin mai complicat, am plecat puțin cam prost, dar eu zic că ne revenim”, spunea Liviu Gulie, președintele Baloteștiului, după numirea ca principal a lui Nofitovici.

I-a lăudat pe Anghelina și Zaluschi, dar a spus printre rânduri că Mansour e departe de forma din trecut

Tehnicianul Baloteștiului a spus că jucătorii experimentați au cântărit balanța în favoarea Ripensiei. De asemenea, a spus, oarecum subtil, că de Mansour a mai rămas doar renumele. „Trebuia să ținem de acel 1-1 la final, Ripensia nu ne-a surprins foarte mult, dar au jucători cu experiență, ca Anghelina, Zaluschi, și s-a văzut. Mansour mai mult ne-a speriat”, a mărturisit Nofitovici.

Cornel Predescu, liderul echipei

Antrenorul formației ilfovene a mai precizat că jucătorii care anul trecut au evoluat la ASU Politehnica, Vasile Mihai și Cornel Predescu, sunt oameni importanți în lotul Baloteștiului. „Vasile Mihai și Predescu sunt doi jucători în care am mare încredere. Am construit lotul în jurul lui Predescu. Mihai e un jucător foarte tehnic”, a mai spus Nofitovici, care până acum a făcut parte din staffurile lui Erik Lincar, respectiv Daniel Oprița.

După eșecul cu Ripensia, CS Balotești a rămas cu două puncte obținute în șapte etape și se clasează pe locul 19, penultimul. Etapa viitoare, ilfovenii joacă pe teren propriu cu ACS Poli.

Articol scris de Anda DELIU
Foto: Leczki JOZSI (Mediafax foto)

Marius ANGHEL 16 Sep. 2018, 10:12 Campionat
Pe aceeași temă