Ștefan Nanu ar putea să nu mai continue ca antrenor al Farului

Mihai Andries 04 Jul. 2014, 10:46 Campionat
Ștefan Nanu ar putea** să nu mai continue ca antrenor al Farului

Sunt șanse mari ca Ștefan Nanu să nu mai continue ca antrenor al Farului. Patronul clubului constănțean, Giani Nedelcu, a declarat că a avut o discuție cu cei din conducerea grupării și cu apropiați ai Farului și, din câte se pare, ar exista persoane care ar putea sprijini echipa, dar aceștia nu îl mai doresc pe Nanu ca principal.

„Mai mulți vor să ne ajute, dar nu sunt de acord ca Ștefan Nanu să continue pe banca tehnică. Să vedem ce va fi. Eu nu aș vrea să ne despărțim, că așa am promis, dar dacă oamenii se mențin hotărâți, va trebui să ne înțelegem pe cale amiabilă pentru rezilierea contractului. Ca om, nu am ce să-i reproșez lui Fane, dar nu au fost rezultate, astfel că au și cei care am vorbit dreptate din acest punct de vedere”, a spus Giani Nedelcu.

„Nu am avut nicio discuție până acum cu șefii Farului, dar, dacă se va decide întreruperea colaborării, nu e nici un fel de problemă. Important e să-i meargă bine echipei. Nu antrenorul e cel care contează. Eu mai am un an de contract, însă accept discuțiile pentru a ne înțelege. Giani Nedelcu mi-e prieten, un om deosebit, care a investit. Am venit cu inima deschisă să muncesc și să fac treabă, dar au fost acele probleme care se știu bine”, a arătat și Ștefan Nanu.

Patronul Farului a mai spus că data de reunire a lotului este 15 iulie, urmând a se pune accentul pe jucătorii tineri. Singura achiziție de până acum este Adrian Răduca (24 de ani), care poate juca atacant și mijlocaș stânga sau dreapta. Răduca a evoluat ultima dată la Național Sebiș, echipa clasată pe locul 2 în seria a cincea a Ligii a III-a.

„Avem discuții și cu alți fotbaliști. Obiectivul pentru noul sezon al Ligii a II-a îl vom stabili după ce ne vom așeza puțin în privința lotului de jucători”, a punctat Giani Nedelcu. Campionatul va începe pe 30 august.

Sursa: Ziua Constanța
Foto de Adi SOARE

Mihai Andries 04 Jul. 2014, 10:46 Campionat
Pe aceeași temă