Stângă: „Un meci care intră în istorie. Rezultatul este echitabil”

Marius ANGHEL 23 Nov. 2013, 23:52 Campionat
Stângă:**

Antrenorul CS Universității Craiova consideră că remiza din meciul cu FCU, scor 0-0, este conformă cu ceea ce s-a întâmplat în teren.

La conferința de presă de la finalul întâlnirii cu FCU, Ovidiu Stângă a spus: „A fost un meci care intră în istorie. Nu am controlat jocul în totalitate așa cum ne-am fi dorit, adversarul a fost supra-motivat. Presiunea publicului a fost fantastică atât pentru noi, cât și pentru ei. Încă lumea este undeva la mijloc, așteaptă să vadă cum vor decurge proiectele ce au început în Bănie. Îmi doresc ca acest proiect să fie sănătos, și, ușor-ușor toate forțele Craiovei să se canalizeze pe o echipă”.

Antrenorul Universității consideră că presiunea tribunelor a avut un rol determinant în evoluția jucătorilor: „Din punctul meu de vedere rezultatul este echitabil. Puteam să și pierdem, puteam să și câștigăm acest meci. Era îmbucurător dacă reușeam să câștigăm, ne-am fi detașat clar în clasament. E bine și un punct, nu-mi doream unul, ci trei, dar așa s-a întâmplat astăzi. Presiunea și-a spus cuvântul, dar în unele momente a fost și lipsă de valoare. Mie mi-a plăcut atmosfera. Îmi doresc tot timpul să fie atâta lume pe stadion”.

Stângă a explicat absența lui Mihăiță Pleșan din primul 11 și a vorbit și despre evoluția unora dintre jucători: „La încălzire, lui Pleșan i-a recidivat accidentarea și am preferat să nu riscăm. Gorovei vine de la juniori, e al zecelea meci în care joacă la seniori. Presiunea și-a spus cuvântul în privința lui. Ganea e obosit și are o entorsă care-l împiedică să evolueze la sută la sută”.

CS Universitatea Craiova a încheiat la egalitate, scor 0-0, partida susținută astăzi în compania celor de la FCU, în etapa a XIII-a a campionatului.

Sursa: CS Universitatea Craiova
Foto: Florin CEAUȘU

Marius ANGHEL 23 Nov. 2013, 23:52 Campionat
Pe aceeași temă