Stângă a fost prezentat oficial ca noul antrenor al Universității

Mihai Andries 01 Oct. 2013, 15:38 Campionat
Stângă a fost prezentat** oficial ca noul antrenor al Universității

Ovidiu Stângă a fost numit astăzi în funcția de antrenor principal al Universității Craiova. El va fi ajutat să-și îndeplinească obiectivele de către Corneliu Papură, antrenor secund, și Silviu Lung, antrenor cu portarii. Din vechiul staff a fost păstrat preparatorul fizic Cornel Blejan.

În cadrul unei conferințe de presă ce a avut loc astăzi, Corneliu Andrei Stroe, președintele de onoare al CS Universitatea Craiova, a anunțat numirea oficială a noii echipe tehnice. Corneliu Andrei Stroe a spus: „Vrem să vă anunțăm în mod oficial că în urma unei analize atente a Consiliului de Administrație al CS Universitatea Craiova am constatat că rezultatele de până acum ale echipei nu se încadrează în parametrii proiectului nostru. Sigur, nu puteam avea pretenții de la bun început la niște rezultate extraordinare, dar cele obținute până acum au fost dezamăgitoare. Noi vrem să mulțumim vechii conduceri tehnice care s-a străduit să obține rezultate mai bune, dar până acum nu a reușit. Astfel, s-a luat decizia de a înlocui staff-ul tehnic. Noul antrenor principal va fi Ovidiu Stângă, care va fi ajutat pe viitor de Corneliu Papură, antrenor secund, Silviu Lung, antrenor cu portarii, și Cornel Blejan, preparator fizic”.

Conducerea Universității Craiova îi mulțumește domnului Erik Lincar și staff-ului său tehnic pentru activitatea desfășurată în cadrul clubului și îi dorește mult succes în carieră.

Sursa: CS U Craiova

Mihai Andries 01 Oct. 2013, 15:38 Campionat
Pe aceeași temă