Stângă: „A fost o victorie meritată. Puteam să marcăm mai multe goluri, dar partida ar fi devenit mai relaxată”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 09 Nov. 2013, 20:36 Actualizat: 09 Nov. 2013, 20:37 Campionat
Stângă:  „A fost o victorie meritată. Puteam să marcăm mai multe goluri, dar partida ar fi devenit mai relaxată”

Ovidiu Stângă are un parcurs perfect la cârma CS Universității Craiova, cu șapte succese din tot atâtea posibile. Ultima victimă a echipei oltene a fost CS Mioveni, scor 1-0 la Pitești, pe stadionul „Nicolae Dobrin”.

La conferința de presă de la finalul partidei, antrenorul Universității a spus: „Din punctul meu de vedere a fost o victorie meritată, chiar dacă echipa din Mioveni a pus pe alocuri presiune pe noi. Cred că puteam să marcăm mai multe goluri, dar la fotbal așa este frumos, când meciul e mai echilibrat, pentru că marcând mai mult, partida ar fi devenit mai relaxată. Este dureros faptul că de la meci la meci pierdem jucători datorită accidentărilor”.

Ovidiu Stângă și-a asumat responsabilitatea în privința penaltiului ratat: „Eu l-am nominalizat pe Dragalina să execute penalti-ul, este a treia alegere greșită a mea”.

Antrenorul Craiovei a făcut și o scurtă analiză a turului de campionat: „Este pozitiv faptul că sunt foarte multe echipe implicate în bătălia pentru play-off, de la locul 8 în sus. Este o serie echilibrată, sunt surprize etapă de etapă, ceea ce este frumos. Obiectivul nostru rămâne promovarea”.

Întrebat de jurnaliștii piteșteni dacă sunt restanțe financiare la echipă, Ovidiu Stângă a răspuns: „Rar mi-a fost dat să văd atâta punctualitate și corectitudine vis-a-vis de salarizare, iar în România niciodată. Suntem, din punctul meu de vedere, super-mulțumiți. Și îmi doresc nu doar aici să se întâmple lucrul acesta, ci la toate echipele. Pentru că fotbalul este o activitate ca toate celelalte, iar pentru antrenori este foarte greu să lucreze cu jucători neplătiți de patru-cinci luni”.

Sursa: CS Universitatea Craiova

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 09 Nov. 2013, 20:36 Actualizat: 09 Nov. 2013, 20:37 Campionat
Pe aceeași temă