Stângă: „A fost o victorie meritată. Puteam să marcăm mai multe goluri, dar partida ar fi devenit mai relaxată”

Marius ANGHEL 09 Nov. 2013, 20:36 Campionat
Stângă:**

Ovidiu Stângă are un parcurs perfect la cârma CS Universității Craiova, cu șapte succese din tot atâtea posibile. Ultima victimă a echipei oltene a fost CS Mioveni, scor 1-0 la Pitești, pe stadionul „Nicolae Dobrin”.

La conferința de presă de la finalul partidei, antrenorul Universității a spus: „Din punctul meu de vedere a fost o victorie meritată, chiar dacă echipa din Mioveni a pus pe alocuri presiune pe noi. Cred că puteam să marcăm mai multe goluri, dar la fotbal așa este frumos, când meciul e mai echilibrat, pentru că marcând mai mult, partida ar fi devenit mai relaxată. Este dureros faptul că de la meci la meci pierdem jucători datorită accidentărilor”.

Ovidiu Stângă și-a asumat responsabilitatea în privința penaltiului ratat: „Eu l-am nominalizat pe Dragalina să execute penalti-ul, este a treia alegere greșită a mea”.

Antrenorul Craiovei a făcut și o scurtă analiză a turului de campionat: „Este pozitiv faptul că sunt foarte multe echipe implicate în bătălia pentru play-off, de la locul 8 în sus. Este o serie echilibrată, sunt surprize etapă de etapă, ceea ce este frumos. Obiectivul nostru rămâne promovarea”.

Întrebat de jurnaliștii piteșteni dacă sunt restanțe financiare la echipă, Ovidiu Stângă a răspuns: „Rar mi-a fost dat să văd atâta punctualitate și corectitudine vis-a-vis de salarizare, iar în România niciodată. Suntem, din punctul meu de vedere, super-mulțumiți. Și îmi doresc nu doar aici să se întâmple lucrul acesta, ci la toate echipele. Pentru că fotbalul este o activitate ca toate celelalte, iar pentru antrenori este foarte greu să lucreze cu jucători neplătiți de patru-cinci luni”.

Sursa: CS Universitatea Craiova

Marius ANGHEL 09 Nov. 2013, 20:36 Campionat
Pe aceeași temă