Stancu se mai gândește dacă va continua la ALRO: „N-am dat încă un răspuns”

13 May. 2012, 23:21 Campionat
Stancu se mai gândește dacă va continua la ALRO:**

Căpitanul echipei slătinene, Ionuț Stancu, este pe final de contract, deși i s-a propus prelungirea, fostul jucător al Rapidului nu a dat încă un răspuns.

Stancu susține că echipa trece printr-o perioadă dificilă.

„Am scos un rezultat bun cu Juventus, deși am ratat foarte mult. Am jucat un fotbal bun, în prima repriză am avut șase – șapte ocazii clare de gol, dar nu am reușit să marcăm decât o dată. Publicul a fost alături de noi, nu trecem printr-o perioadă extraordinară. Am ratat un obiectiv, ne doream să-l îndeplinim. Ne asumăm rezultatele. Am dat foarte multe goluri la Slatina. Ce a depins de mine, am încercat să fac cât mai bine. Mi s-a propus prelungirea, dar nu am dat încă un răspuns”, a spus Stancu.

Jucătorul aluminist a vorbit și de condițiile de care a beneficiat la Alro.

„Avem condiții la Slatina ca la o echipă de Divizia B, cum au majoritatea echipelor din serie care trag la promovare. Nu e cu nimic mai presus la Alro. Jucătorii au salarii de 1.000-1.500 de euro pe lună, iar contractele sunt de 25.000-30.000 de euro la echipele care vor promova, de pe primele două poziții. Bugetul echipei Alro nu se poate compara niciodată cu cel al unui club din Divizia A. La momentul ăsta sunt echipe care nu oferă condițiile de la Slatina”, a spus Ionuț Stancu.

Sursa: Gazeta Nouă

13 May. 2012, 23:21 Campionat
Pe aceeași temă