Stăncioiu, un tehnician mulțumit: „Am spus de la început că avem o echipă bună”

Mihai Andries 08 Sep. 2014, 13:00 Campionat
Stăncioiu, un tehnician mulțumit:**

Fortuna a bifat primul succes de la debutul în Liga 2, învingând la Oradea, pe FC Bihor cu 3-1, prin reușitele lui Honciu, Minciună și Zsiga, pentru gazde marcând fostul astrist Raymond Lukacs, nu înainte de a rata și un penalty.

La finalul partidei câștigată cu FC Bihor Oradea, tehnicianul Florin Stăncioiu a declarat: „Ne așteptam să câștigăm. Am spus de la început că avem o echipă bună. Toți cei 24 de jucători din lot au valoare peste nivelul Ligii 2. Sâmbăta trecută, cu Reșița, a fost un accident și sunt convins că nu se va mai repeta. Eu spun că întreaga echipă a jucat bine. Despre Vali Munteanu nu prea mai am multe de spus, trage echipa după el. A ajutat atât cât a putut. Dar eu îi felicit pe toți, chiar și pe cei care nu au jucat, pentru că au fost alături de noi. Mai e foarte mult de jucat, eu consider că avem o echipă bună, însă trebuie să luăm fiecare joc în parte și să-l tratăm cu seriozitate. Adversarii noștri ne cunosc valoarea, iar când ne vom întâlni, ne vom bate de la egal la egal”.

Fortuna este una dintre cele mai dezavantajate echipe din Liga a II-a în privința distanțelor pe care trebuie să le parcurgă în deplasări. Mâine, câmpinenii vor întâlni Unirea Tărlungeni, în Cupa României, iar sâmbătă Olimpia Satu Mare, în campionat.

Acesta a dezvăluit că le va da șansa tuturor jucătorilor să evolueze: „Știm programul, ne întoarcem, ne odihnim, mâine (duminică – n.r.) avem antrenament. Meciul de Cupă îl vom trata la fel de serios, pentru că vrem să mergem în 16-imile Cupei. Pot să joace și alți jucători, pentru că toți sunt valoroși. La Oradea, am plecat joi, la prânz, și am înnoptat la Turda. Am făcut cantonament ieri la stadionul Turda și am plecat spre Oradea. Acum o să facem drumul dintr-o singură bucată. Sigur că o să ținem cont la antrenament de starea jucătorilor, dar avem un staff deosebit care se ocupă de recuperarea jucătorilor. Sper din tot sufletul ca aceia care nu au jucat azi și sâmbăta trecută să înțeleagă că e concurență mare, eu aleg 11-14 jucători care joacă și fac apel la ceilalți să nu se supere, pentru că ăsta e fotbalul. Dacă se supără, singurii care au de pierdut sunt ei”.

L-au transferat pe Alexandru Dan

Cu o zi înainte de jocul cu FC Bihor Oradea, conducerea echipei Fortuna Poiana Câmpina a reușit înregimentarea unui nou jucător. Sub comanda lui Stăncioiu a fost adus mijlocașul defensiv Alexandru Dan, fotbalist care a cochetat cu loturile naționale de juniori și tineret. Jucătorul în vârstă de 21 de ani a evoluat în trecut pentru Mureșul Deva, Pandurii Târgu Jiu sau ASA Târgu Mureș, iar mâine ar putea fi văzut la lucru în jocul din Cupa României.

Sursa: Ziarul Prahova
Foto: FC Bihor

Mihai Andries 08 Sep. 2014, 13:00 Campionat
Pe aceeași temă