Staicu a ratat cu UTA primul penalty din carieră: „Mi-aș dori să dau meciul înapoi”. Cu acest gol, Vâlcea ar fi terminat anul pe primul loc în Seria I

Marius ANGHEL 07 Dec. 2015, 14:26 Campionat

Marius Staicu (28 ani), atacantul echipei CSM Râmnicu Vâlcea, a ratat în meciul de duminică cu UTA Bătrâna Doamnă, scor 0-0 în etapa a 18-a, primul penalty din cariera sa de profesionist, într-un moment care ar fi păstrat CSM-ul în postura de campioană de toamnă.

Atacantul Vâlcii a avut însă o primă parte de campionat excelentă, concretizată cu 13 goluri. După ce a condus mult timp în topul marcatorilor din Liga a II-a, Staicu iernează pe locul 2 în clasamentul Seriei de Vest, fiind întrecut de Marius Matei (FC Brașov), care a acumulat 15 goluri.

„Staicu nu mai ratase niciodată un penalty. El a înscris destul până acum, trebuie să îi dăm moral, e un jucător bun, a adus multe puncte echipei. Nu datorită lui nu am câștigat noi cu UTA” a explicat antrenorul vâlcenilor, Alexandru Pelici.

„Sunt foarte supărat că am ratat primul penalty din carieră. Mi-aș dori să dau meciul înapoi, dar nu se poate. Nu era momentul potrivit să ratez penalty, am fi terminat pe primul loc. Parcă portarul a știut unde trag, nu știu, poate m-a studiat pe casete. A fost un meci frumos, am jucat bine și noi și UTA” a spus și Marius Staicu.

Articol scris de Adi Georgescu
Foto principal: UTA Arad

Marius ANGHEL 07 Dec. 2015, 14:26 Campionat
Pe aceeași temă