Sportul Snagov vrea să scape de problema gazonului. Ilfovenii se pregătesc să-și schimbe suprafața de joc. Unde s-ar putea muta

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 16 Jan. 2018, 14:47 Campionat
Sportul Snagov vrea să scape de problema gazonului.** Ilfovenii se pregătesc să-și schimbe suprafața de joc. Unde s-ar putea muta

Sportul Snagov și-ar putea rezolva în scurt timp una dintre principalele probleme de care s-a lovit în ultimul timp, în special în perioadele ploioase din an. Echipa ilfoveană vrea să schimbe suprafața de joc a stadionului Voința din Ghermănești, acolo unde își dispută meciurile de pe teren propriu.

Vom pune un gazon nou, rulouri, când vremea ne va permite. Vom lua legătura în perioada imediat următoare cu câteva firme specializate. Doar timpul ne poate împiedica în demersul nostru pentru că banii necesari există”, a spus, la radio Sport Total FM, acționarul Cătălin Rufă.

Dacă această lucrare se va face și în timpul campionatului, atunci Sportul Snagov își va desfășura meciurile de pe teren propriu la Ștefăneștii de Jos, aproape de Ghermănești, acolo unde sezonul trecut s-au mai desfășurat meciuri din Liga 2.

Altfel, în aceste zile, Sportul încearcă să-și consolideze și mai mult relațiile cu autoritățile locale din Snagov. „Este o perioadă în care căutăm să ne organizăm mai bine decât am făcut-o până acum. Cred că până la sfârșitul lunii vom avea un contract semnat cu autoritățile locale în ceea ce privește finanțarea. Pe lângă asta, eu aștept să vină lângă mine un fost partener cu care am mai colaborat. În plus, avem în plan să facem o academie în Snagov, chiar și în Bucuresti. Așteptăm să ne numim și un nou director sportiv. Este vorba despre un fost impresar. Sergiu Bodea este numele lui”, a mai spus Rufă în cadrul emisiunii „Fotbal la matineu”.

Clasată la finalul primei părți a sezonului pe locul 10, Sportul Snagov se reunește printre ultimele echipe din Liga 2. Antrenorul Valeriu Răchită a stabilit primul antrenament abia pe 22 ianuarie.

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 16 Jan. 2018, 14:47 Campionat
Pe aceeași temă