„Sperăm să o ținem tot așa, iar în vară să fim în Liga I”

Marius ANGHEL 01 Dec. 2013, 12:46 Campionat

Succesul muncit de la Reșița le-a dat încredere alb-albaștrilor. Fundașul Florin Pătrașcu se gândește deja la prima divizie.

După partida cu Metalul Reșița, disputată ieri, Florin Pătrașcu a declarat: „A fost un meci greu pe care ne-am dorit din tot sufletul să-l câștigăm, căci Reșița mai mult ca sigur va fi în play-off și din această cauză aceste trei puncte erau foarte importante. Le-am câștigat pe un teren nu greu, ci foarte greu. Suntem bucuroși că am terminat pe primul loc prima parte a sezonului și că suntem pe doi în play-off, sperăm să o ținem tot așa, iar în vară să fim în liga întâi”.

CS Universitatea Craiova a câștigat cu 2-0 partida susținută în deplasare, pe terenul celor de la Metalul Reșița, acest fiind ultimul joc oficial din acest an calendaristic.

Velcovici: „Cu siguranță vom promova”

După victoria de la Reșița, căpitanul Universității este convins că nimeni nu va putea sta în cale Craiovei în drumul spre liga întâi. „Am jucat pe un teren aproape impracticabil, așa că a trebuit să ne întrebuințăm serios. A fost un meci de luptă. Este important că am învins una dintre echipele care se luptă pentru play-off. Cu siguranță vom promova”, a spus Gabriel Velcovici.

Sursa: CS Universitatea Craiova

Marius ANGHEL 01 Dec. 2013, 12:46 Campionat
Pe aceeași temă