„Sperăm să abordăm meciul cu Alro la capacitate maximă”

13 Mar. 2012, 09:15 Campionat
„Sperăm să abordăm meciul cu Alro** la capacitate maximă

Mijlocașul celor de la FC Olt Slatina, Augustin Chiriță, spune că eșecul din ultimul amical nu le-a afectat moralul, ci dimpotrivă dorința obținerii celor trei puncte, în etapa inaugurală a returului, a crescut.

Căpitanul de echipă al celor de la FC Olt Slatina, Augustin Chiriță, a declarat la finalul amicalului pierdut în fața celor de la FC Argeș că eșecul înregistrat nu-i demoralizează, ci dimpotrivă.

Mai mult decât atât, mijlocașul este de părere că până la meciul cu Alro aspectele care încă nu funcționează vor fi pe cât posibil remediate.

„Eu spun că poate fi o armă cu două tăișuri, după victoria cu Chindia Târgoviște în cazul în care câștigam și cu FC Argeș puteam să abordăm meciul Alro de pe o treaptă superioară, așa ne-am trezit puțin la realitate, mai avem mult de muncă. Nu a fost cea mai reușită zi a noastră, dar este primul meci pe care-l jucăm pe iarbă după toate meciurile jucate pe sintetic. Noi sperăm să remediem cât mai repede aceste probleme, greșelile individuale, și să abordăm primul meci, cu Alro la capacitate maximă. Am suferit puțin la organizarea jocului, eu zic că dacă știam să profităm de cele 15-20 de minute din repriza a doua, care au fost foarte bune, am avut cel puțin zece cornere, altfel putea fi scorul. Am avut un penalty la 1-0, se putea da eliminare, dar este un meci amical și nu ne legăm de asta, să ne găsim scuză în arbitraj pentru înfrângerea aceasta”, a declarat Augustin Chiriță, la finalul amicalului cu FC Argeș.

„Bineînțeles că ne simțim pregătiți”

Jucător cu experiență la nivelul eșaloanelor superioare, Augustin Chiriță spune că echipa este pregătită pentru startul returului. Mijlocașul privește confruntarea cu Alro la fel ca oricare alta, în care obiectivul este obținerea celor trei puncte.

„Bineînțeles că ne simțim pregătiți pentru prima etapă, cum nu am făcut nuntă după victoria cu Chindia Târgoviște sau după alte victorii, nu trebuie să facem înmormântare nici după înfrângerea cu FC Argeș, pentru că eu spun că nu a fost o diferență atât de mare încât să fim pesimiști în abordarea meciului cu Alro Slatina. Nu am văzut decât ultimele 15 minute ale amicalului celor de la Alro, dar au fost prezenți antrenorii, oricum când îți canalizezi atenția asupra echipei adverse nu este foarte bine. Noi ne vedem în principal de jocul nostru”, a mai precizat Augustin Chiriță.

sursa: Gazeta Nouă

13 Mar. 2012, 09:15 Campionat
Pe aceeași temă