Șoimii, victorie imensă cu Vâlcea. Muzsnay: „Un meci aparte, Dumnezeu a fost cu noi”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 30 Apr. 2016, 11:44 Actualizat: 30 Apr. 2016, 11:45 Campionat
Șoimii, victorie imensă cu Vâlcea.  Muzsnay: „Un meci aparte, Dumnezeu a fost cu noi”

Șoimii Pâncota a luat, vineri, trei puncte imense în economia luptei pentru salvarea de la retrogdare și în condiții cu totul și cu totul speciale. Cu un om mai puțin pe teren și în dezavantaj pe tabelă cu 10 minute înainte de ultimul fluier, „alb-negrii” au găsit resurse nebănuite pentru o victorie de povestit nepoților în fața celor de la CSM Râmnicu Vâlcea, scor 3-2.

La finalul confruntării, antrenorul Zsolt Muzsnay a invocat Divinitatea. „În această zi sfântă înainte de Paști trebuie să recunoaștem că Dumnezeu a fost cu noi. Adevărul este că jucătorii noștri, care merită felicitați, s-au apropiat de Dumnezeu, în special în ultimele 20 de minute. Fiindcă a fost un meci aparte, pe care nu de multe ori îl vezi pe un teren de fotbal, cu un ritm bun, angrenant, vreau să-mi felicit băieții pentru rezultat, sperând să mergem pe același drum”, a spus „principalul” Pâncotei.

Chiar dacă nu a dorit să intre în alte detalii referitoare la partida cu oltenii, Muzsnay a ținut să mai precizeze următoarele: „Pentru mine, această echipă, Șoimii Pâncota, este pe primul loc. Dacă luăm numai meciurile din play-out, Pâncota este peste toate echipele în clasament, cu două puncte avans față de Vâlcea. Lucrul acesta vreau să-l confirmăm și alte comentarii nu pot și nici nu vreau să fac. Totodată, vreau să felicit și echipa adversă pentru jocul prestat, dar și pe Adi (n.a. Dulcea), care și-a început cariera de antrenor. Sper să aibă succese. La final, le doresc tuturor suporterilor noștri, dar și oamenilor din Arad și Pâncota Paște Fericit”.

Pâncotanii sunt la al treilea succes consecutiv în play-out la un gol diferență, iar etapa viitoare se deplasează la Tărlungeni.

Text și foto: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 30 Apr. 2016, 11:44 Actualizat: 30 Apr. 2016, 11:45 Campionat
Pe aceeași temă