Șoimii și ACS Berceni au dat-o la pace și au obținut primul lor punct în acest sezon. Jovanic: „Sunt mândru și cu adevărat mulțumit de jucătorii mei”

Marius ANGHEL 01 Oct. 2016, 15:52 Campionat
Șoimii și ACS Berceni au dat-o la pace și au obținut primul lor punct în acest sezon.** Jovanic:

Șoimii Pâncota a spart gheața în acest sezon cu un punct în compania celeilalte formații din campionat, ACS Berceni, ce avea cifra zero în dreptul punctelor. Echipa arădeană a arătat mai legată cu antrenorul Nikola Jovanic la cârmă, acesta declarându-se mulțumit la final de scorul alb.

„Pentru noi acest punct e important, deși puteam chiar câștiga pentru că am avut ocazii bune, în special prin Mitu și Taider. Au ratat, dar se mai întâmplă, sperăm să înscriem data viitoare. În rest, sunt mândru și cu adevărat mulțumit de jucătorii mei, pentru că nu au făcut un cantonament în această vară, suntem împreună de doar patru zile în care am muncit mult, dar încă am ajuns acolo unde vrem. În patru-cinci săptămâni va juca 90 de minute la o capacitate normală. Negociem și cu alți jucători, sperăm să-i rezolvăm, căutăm în special atacanți și mijlocași”, a spus antrenorul sârb al „șoimilor” la finalul partidei cu ACS Berceni.

Miercuri, pâncotanii joacă în turul patru al Cupei României la Timișoara, cu ASU Poli. „Acum vine meciul de Cupă, o altă ocazie pentru a încerca echipa, o formulă, poate, mai bună. E greu pentru noi, căci în fiecare săptămână suntem nevoiți să luăm cel puțin un punct, dacă nu, trei. Sperăm să învingem la Timișoara, eu ca antrenor îmi propun mereu acest lucru. Încă nu știu nimic despre adversar, dar de azi înainte o să caut informații, mergem pas cu pas”, a adăugat Jovanic.

După zece etape scurse din Liga 2, Șoimii Pâncota și ACS Berceni sunt ultimele două clasate în campionat, cu câte un punct fiecare. Arădenii ar putea câștiga totuși la „masa verde” jocul din runda trecută cu CS Balotești, dacă membrii Comisiei de Disciplină și Etică a FRF le dau dreptate că medicul gazdelor a ajuns la meci după minutul 15.

Text și foto: Sport Arad

Marius ANGHEL 01 Oct. 2016, 15:52 Campionat
Pe aceeași temă