Șoc la Berceni: Adi Matei trimis la juniori, Dragnea e noul principal!

Mihai Andries 08 Jul. 2013, 13:25 Campionat
Șoc la Berceni:** Adi Matei trimis la juniori, Dragnea e noul principal!

Antrenorul Adi Matei nu se mai ocupă începând de astăzi de echipa ACS Berceni, care s-a reunit în vederea pregătirii noului sezon competițional. Informația nu a fost comentată de nimeni din conducerea clubului, însă Adi Matei a fost anunțat că se va ocupa de grupele de copii și juniori ale grupării din sudul Bucureștiului.

Adi Matei, în vârstă de 45 de ani, a venit la Berceni în luna martie, după înfrângerea din prima etapă a returului, scor 0-4 cu CS Ștefănești, când l-a înlocuit pe Laurențiu Diniță. A reușit să promoveze Berceniul în Liga a II-a, iar astăzi, la reunirea lotului, a fost anunțat că de echipa mare se va ocupa Marin Dragnea.

În schimb, Matei a fost retrogradat și se va ocupa de grupele de copii și juniori ale clubului, urmând să finalizeze selecția pentru juniorii A și B, unde loturile sunt incomplete. Contactat de IlfovSport, Adi Matei a confirmat informația: „Am fost anunțat că nu mă mai ocup de echipa mare, dar nu mă întrebați care este motivul că nu îl știu. Mă supun deciziei conducerii și mă voi ocupa de juniori. Antrenamentul de astăzi a fost ținut de Marin Dragnea, iar eu am asistat doar ca angajat al clubului”.

ACS Berceni va pleca în cantonamentul centralizat la Râșnov, la 1 august, iar joi are programat și primul amical, cu Viitorul Axintele. Duminică, la Domnești, ACS Berceni va întâlni colega de serie din Liga a II-a, ACS Buftea, tot într-o partidă amicală.

Cine este Marin Dragnea?

Marin Dragnea, 57 de ani, noul antrenor al Berceniului, lucrează ca angajat al clubului din 2010 și a fost tot timpul pe lângă echipă. S-a remarcat ca fotbalist în tricoul lui Dinamo, unde a strâns 251 de partide și 58 de goluri în perioada 1977-1986. Fostul mijlocaș a mai jucat la Progresul București, Flacăra Moreni și Rapid București. Are și 5 prezențe în echipa națională a României.

 

Sursa: IlfovSport

Mihai Andries 08 Jul. 2013, 13:25 Campionat
Pe aceeași temă