Snagovul, ultimul hop al Chindiei în drumul către Liga 1. „Suntem la mâna noastră în ceea ce privește promovarea”

Marius ANGHEL 03 May. 2019, 17:38 Campionat
Snagovul, ultimul hop al Chindiei în drumul către Liga 1.**

Învingătoare a liderului în etapa trecută, 1-0 pe teren propriu cu Academica Clinceni, Chindia întâlnește în această rundă cealaltă echipă ilfoveană care luptă pentru promovare. Trupa lui Viorel Moldovean se deplasează la Sportul Snagov, ocupanta locului 4, cea care are nevoie de victorie pentru a mai spera la accederea în Liga 1 în ultimele cinci meciuri care vor rămâne apoi din acest sezon. Partida se joacă luni, de la ora 18:00.

Meciul cu Snagovul e ultimul mare hop pe care Chindia îl mai are de trecut în acest final de an în drumul către Liga 1. Apoi întâlnește adversari modești, ca CS Balotești (a), Pandurii Târgu Jiu (d), Metaloglobus București (a), Luceafărul Oradea (a) și Energeticianul (d).

Cu o victorie în fața echipei lui Eugen Trică, Chindia se distanțează la zece puncte de aceasta și o va scoate din lupta pentru promovare. „Vrem să o ținem pe același drum și de acum înainte. Pentru noi nu va însemna nimic succesul cu Academica Clinceni dacă nu vom lega o victorie și în meciul cu Snagov. Suntem la mâna noastră în ceea ce privește promovarea. Să urcăm în Liga 1 ar însemna un vis împlinit. Ar fi ceva extraordinar”, a declarat Liviu Mihai (foto), al doilea căpitan al echipei târgoviștene.

Cu 11 goluri marcate în acest sezon, aproape dublu față de experimentatul atacant Daniel Florea (6 goluri), Liviu Mihai este al treilea golgheter al echipei, după Cristian Cherchez (14) și Cristian Neguț (12).

„Mă bucură faptul că am reușit să fim un grup unit, un grup extraordinar și eu spun că nimeni și nimic nu ne va opri din drumul nostru spre promovare. Mai avem șase jocuri. Trebuie să le pregătim ca atare, să fim concentrați până la final și să promovăm”, a spus antrenorul Viorel Moldovan.

În meciul tur, Chindia a umilit-o pe Sportul Snagov la Târgoviște, învingând-o cu 4-1, în fața a 3.000 de spectatori. Atunci au marcat Cristian Neguț (6, 37, 40) și Daniel Florea (49), respectiv Dragoș Huiban (90).

Înaintea desfășurării etapei a 33-a, Chindia se află pe locul 2, direct promovabil, cu 70 de puncte, în timp ce Sportul Snagov e pe 4, cu 63 de puncte.

Foto: Leczki JOZSI / Mediafax foto

Marius ANGHEL 03 May. 2019, 17:38 Campionat
Pe aceeași temă