Snagovul tremură pe final de campionat

24 May. 2009, 16:30 Campionat
Snagovul tremură pe final de campionat

Situația lui FC Snagov începe să se complice după ultima înfrângere, scor 3-2, în deplasarea de la Ploiești, în fața Petrolului.

Evoluția scorului a fost foarte interesantă: gazdele au deschis scorul în min 33 prin Odoroabă, cel care a reluat cu capul din 7 metri. 1-0 a fost și rezultatul cu care s-a încheiat prima repriză, însă băieții lui Mihai Stoica au ieșit mult mai motivați de la cabine. Au reușit să răstoarne rezultatul, iar în min 56 conduceau cu 2-1 după golurile lui Viorel Dinu I și Petrea. Rezultatul s-a menținut până înspre finalul partidei, însă lipsa de concentrare i-a costat scump pe ilfoveni, primind două goluri în două minute (Lazăr ’80 și L. Marinescu ’82). Astfel au pierdut șansa de a se întoarce cu măcar un punct de la Ploiești.

 

După meci, antrenorul Mihai Stoica ne-a declarat următoarele: "Din păcate nu am reușit să rezistăm până la final. Sunt supărat pentru rezultat, trebuie să facem de urgență 3 puncte. Dacă pierdem și ultimele meciuri suntem în primejdie, mai ales după seria această dubioasă a victoriilor echipelor din coada clasamentului".

Etapa viitoare FC Snagov va sta, deoarece trebuia să joace împotriva lui Forex Brașov, echipă retrasă din campionat, iar apoi în ultimele două etape va mai întâlni pe FC Botoșani (d) și pe FCM Bacău (a).  Pentru meciul de la Botoșani, Mihai Stoica nu va putea conta pe Viorel Dinu I și pe Zeciu, care vor fi suspendați pentru cumul de cartonașe galbene.
 

"Sper să o scoatem cumva la capăt! Dacă mai facem 3 puncte ne vom salva. Dar sper să nu depindem de alte rezultate!” a încheiat tehnicianul ilfovean.

 

 

Articol scris de Gabriel Morariu

24 May. 2009, 16:30 Campionat
Pe aceeași temă