Snagovul țintește cea de-a doua victorie

28 Aug. 2009, 19:39 Campionat
Snagovul** țintește cea de-a doua victorie

FC Snagov va întâlni mâine, de la orele 11:00, în etapa a treia a Ligii a II-a, pe teren propriu nou promovata Săgeata Stejaru.

 

Ilfovenii dispută cea de-a doua partidă consecutivă acasă, după ce etapa trecută au întâlnit Petrolul. Moralul bun câștigat după victoria la scor, 3-0, a fost stricat de eșecul din Cupa României, de miercuri, atunci când snagovenii au pierdut la loviturile de departajare în compania Stelei II. Antrenorul Mihai Stoica are probleme în alcătuirea primului 11 al echipei pentru meciul de mâine. Mijlocașii Viorel Dinu I și Gigel Ene sunt incerți după ce primul acuză o infecție, iar cel de-al doilea este accidentat la gleznă în urma meciului cu ploieștenii.

Astăzi, Snagovul a mai perfectat un nou transfer. Marius Rădulescu a fost readus la echipă după ce la finalul sezonului trecut, jucătorul s-a despărțit de ilfoveni în dorința de a-și găsi o nouă echipă. Experimentatul atacant a semnat un contract pe o perioadă de doi ani și vine să se lupte pentru un loc de titular în formația lui Stoica.

 

Nou promovata, Săgeata Stejarul vine la Ghermănești, localitatea în care își dispută meciurile FC Snagov, după înfrângerea la limită, 2-1, de pe teren propriu din derby-ul tulcean cu Delta. Trupa condusă de Aurel Șunda încearcă să producă surpriza și să obțină prima victorie din istoria clubului în Liga a II-a. Antrenorul nu are probleme de lot, singura absență fiind cea a mijlocașului Gheorghiță suspendat două etape după cartonașul roșu din prima etapă, în egalul cu Petrolul.
 

Meciul dintre FC Snagov și Săgeata Stejarul va fi prima partidă disputată între cele două echipe. Tulcenii se află în premieră în Liga a II-a după fuziunea cu CS Buftea. Echipa înființată în anul 1960 a jucat în ligile inferioare până în sezonul 2007-2008, atunci când au promovat în Liga a III-a, Seria a V-a.
 

Meciul va fi condus de o brigadă de arbitri formată din George Rădulescu (București), Vlad Bârleanu (București) și Ciprian Geambazu (Bușteni).

 

PRONOSTIC 1

 

FC Snagov pornește favorită în partida de mâine de la Ghermănești. Avantajul terenului propriu, a omogenității lotului și a experienței din liga secundă poate fi factorul ce îi va împinge pe ilfoveni spre o nouă victorie. De partea cealaltă, elevii lui Aurel Șunda speră la un joc cât mai bun, iar experiența noilor achiziții: Alin Paleacu, portarul Florin Olteanu, George Șoltuz sau Alexandru Chițu ar putea să ajute proaspăta promovată.

 

ECHIPE PROBABILE

 

FC Snagov: Curileac – Tomozei, Ir. Voicu, R. Cozma, M. Florea – Pricop, G. Ene, A. Petrea, Al. Radu, V. Dinu I – V. Dinu II. Antrenor: Mihai Stoica

 

Săgeata Stejaru: Fl. Olteanu – Goșa, Aldana, Șoltuz, Al. Vlad – Cr. Dicu, Paleacu, Mavriche, Dobrea – Chițu, Șicu. Antrenor: Aurel Șunda
 

Articol scris de Marius Anghel

28 Aug. 2009, 19:39 Campionat
Pe aceeași temă