Snagovul stă mai bine la rezultate obținute în deplasare decât Pandurii pe teren propriu. „Plecăm cu încredere către orașul lui Brâncuși”

Marius ANGHEL 12 Oct. 2018, 14:51 Campionat
Snagovul stă mai bine la rezultate obținute în deplasare decât Pandurii pe teren propriu.**

Liderul Ligii 2 va avea o deplasare grea în etapa a 12-a, pe terenul echipei care până în runda trecută nu pierduse niciun meci acasă. UTA a stricat însă invincibilitatea celor de la Pandurii, la Târgu Jiu reușind până atunci să ia un punct doar FC Argeș. Gorjenii și-au mai redus, astfel, din turație după un start bun de sezon, în ultimele două runde pierzând și ajungând pe locul 9.

Însă Sportul Snagov a demonstrat și în intermediară de ce e una dintre cele mai bune echipe din acest sezon și e singura neînvinsă din Liga 2. În cele șase jocuri desfășurate în deplasare, trupa lui Laszlo Balint a înregistrat patru victorii și două egaluri. Antrenorul ilfovenilor și-a atenționat jucătorii înaintea partidei de la Târgu Jiu.

„Pandurii este o grupare care are jucători de calitate în compartimentul ofensiv, Pârvulescu și Tudoran au marcat împreună 15 goluri, iar în meciurile de acasă, adversarul nostru de mâine are o medie de aproape trei goluri înscrise în fiecare partidă. Adrian Bogoi a reușit să construiască o echipă tânără, entuziastă, care a avut un parcurs bun până acum, chiar dacă în ultimele două etape a suferit înfrângeri. Este evident faptul că ne așteaptă un joc dificil, am avut doar două zile la dispoziție să îl pregătim după etapa intermediară de miercuri, interval în care principala preocupare a staffului tehnic a fost să recuperăm fizic jucătorii. Plecăm cu încredere către orașul lui Brâncuși, motivați să facem un joc bun și să ne întoarcem cu cele trei puncte!”, a spus Laszlo Balint înaintea meciului cu Pandurii, programat sâmbătă, de la ora 16:00.

În intermediară, Pandurii a pierdut marți, la Clinceni, cu 1-4 meciul cu Academica, în timp ce Snagovul a trecut, miercuri, pe teren propriu, de CS Balotești, cu 4-1.

După 11 etape, Sportul Snagov e lider în Liga 2, cu 27 de puncte, în timp ce Pandurii se află pe poziția a 9-a, cu 18 puncte.

Marius ANGHEL 12 Oct. 2018, 14:51 Campionat
Pe aceeași temă