„SMURD”, pe lista Petrolului să preia echipa. Ploieștenii au urcat pe podium, însă nu conving prin joc

Marius ANGHEL 13 Nov. 2018, 12:44 Campionat

Demis de Ioan Niculae de la Astra Giurgiu după trei înfrângeri consecutive în Liga 1, ultima în fața Politehnici Iași (scor 1-2), Gheorghe Mulțescu (67 de ani) și-ar putea găsi o nouă echipă mai repede decât se aștepta toată lumea.

Luni după-amiază, „SMURD” a acceptat să-și rezilieze contractul cu fosta campioană a României, iar site-ul telekomsport.ro anunță că Gigi Mulțescu se află pe lista celor de la Petrolul Ploiești, echipă care se află pe locul al treilea în Liga 2, cu 35 de puncte, la trei sub liderul Chindia Târgoviște, unul sub Sportul Snagov și unul peste Universitate Cluj și Academica Clinceni.

Cum lupta pentru promovare se anunță teribil de strânsă, cu CS Mioveni și FC Argeș, ambele cu 32 de puncte, putând să se înscrie oricând cu pretenții, șefii clubului din Ploiești au de gând să aducă un tehnician cu experiență, care să adere la un proiect de lungă durată pe care să-l continue și după eventuala urcare în Liga 1.

După demiterea lui Leo Grozavu, „lupii” au mers pe mâna conducătorului Octavian Grigore, iar în ultimele patru etape jocul nu a convins, în ciuda victoriilor venite de fiecare dată la un gol diferență (2-1 cu Daco-Getica, 2-1 cu SSC Farul, 3-2 cu Brăila și 1-0 cu Ripensia Timișoara).

Președintele Petrolului, Cristian Vlad, spunea pentru Liga2.ro că nu vrea să se mai grăbească în numirea unui nou antrenor principal. Oficialul vrea ca opțiunile pe care le are trecute pe foaie să fie analizate bine înainte de a începe negocierile. Acesta nu exclude nici varianta ca Octavian Grigore să rămână pe banca tehnică până la pauza de iarnă. Petrolul mai are cinci meciuri de desfășurat în acest an, cu ACS Poli (d), UTA (a), Academica Clinceni (d), Sportul Snagov (d) și CS Balotești (a).

Foto: Alexandru DOBRE (Mediafax foto)

Marius ANGHEL 13 Nov. 2018, 12:44 Campionat
Pe aceeași temă