Smaranda: „Un stadion atât de gol nu aveam decât la antrenamente”

Mihai Andries 18 May. 2014, 21:00 Campionat
Smaranda:**

FC Bihor i-a folosit la Arad pe toți foștii „textiliști”, pe Mădălin Smaranda și Claudiu Pascariu încă din start, iar pe Dorin Mihuț în ultimul sfert de oră. Actualul portar al orădenilor a șomat, nu a avut nicio minge grea, dar la final a fost binevoitor cu mai tinerii săi adversari.

„Noroc cu cele câteva degajări, altfel nu atingeam mingea. Asta a fost, am întâlnit o echipă foarte tânără, de copii, care, una peste alta, nu cred că a făcut un meci destul de greu. Teoretic, e o formație a viitorului, doar că în situația în care se află clubul nimeni nu știe care e viitorul”, a precizat goal-keeperul.

Ca fost utist, fotbalistul a fost de-a dreptul șocat de numărul scăzut de spectatori din tribunele arenei „Francisc Neuman”. „Chiar vorbeam cu colegii mei înainte de joc. Cât am stat eu la UTA, doi ani și jumătate, numai la antrenamente era atât de puțină lume la stadion. La amicale se adunau sute de oameni. Azi, nu cred că în timpul încălzirii erau trei oameni pe stadion și de abia au mai venit câțiva după. E ceva cumplit, dar e de înțeles. Lumea s-a săturat de haosul de la club, de toate cele întâmplate de una-doi încoace. Totul a culminat cu această retrogradare de neconceput pentru un club cu numele UTA-ei.  E o situație periculoasă pentru fotbalul românesc. Indiferent că ții sau nu cu UTA, situația de la Arad îți lasă un gust mai mult decât amar”, a adăugat „Smara”.

Până la urmă, fostul „textilist” spune că în tot răul e și un bine.  „Noroc că suporterii au acționat rapid și nu lasă să dispară o echipă de mare tradiție. Au fost inspirați să aleagă o altă cale, dar acum mai depinde și de autorități și oamenii potenți din punct de vedere financiar să susțină acest nou proiect. Până la urmă, acest SA care va muri, e bine că palmaresul și numele sunt la cealaltă formație. Mai rămân niște culori care nu știu cât le folosesc celor de aici”, a încheiat Mădălin Smaranda, care se protejează cu o cască după fisura suferită în urmă cu câteva runde la cap.

Încă odată, acesta a fost primit cu căldură la Arad și îmbrățișat de nașul său, Dan Țapoș, cu care a lucrat pe brânci între vara anului 2010 și iarna anului 2013. Pe plan profesional, Smaranda și-a găsit echilibrul la Oradea, iar în plan personal va trăi în curând emoțiile nașterii primului său copil.

Sursa: SportArad
Foto de Viorel MUSCĂ‚

Mihai Andries 18 May. 2014, 21:00 Campionat
Pe aceeași temă